Juniorit

Josban junioreille uusi seuratyöntekijä – laajat vastuualueet

11.05.
2018
3 Kommenttia
0
Juniorit

Niko Ollilaisesta (vas.) tuli Josban junioripuolen seuratyöntekijä. Kuvassa oikealla Josba junioreiden puheenjohtaja Jarkko Ronkainen. Kuva: Josba

Josban junioripuoli uutisoi tiistaina, että se on kiinnittänyt Niko Ollilaisen seuratyöntekijäksi.

Ollilaisen vastuualueisiin kuuluu seuran hallinnollisten asioiden ohella salibandykoulutoiminnan kehittäminen. Tuore työntekijä tulee toimimaan myös vastuuvalmentajana miesten A/akatemian ja B-poikien joukkueissa, joiden lisäksi hänet tullaan näkemään urheiluakatemian mukana sekä kehittämässä yhteistyössä valmennuspäällikön kanssa seuran junioripolkuja.

Ollilainen toimi viimeksi Santa’s Unitedin organisaatiossa Rovaniemellä ja toimi seuran miesten edustusjoukkueen pääkäskijänä. Sen lisäksi hän on kouluttanut seuran valmentajia ja vetänyt salibandykerhoja. Pelaajana kokemusta on korkeimmillaan Divarista Steelersin paidassa.

Ollilainen on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hän suorittaa paraikaa Salibandyliiton huippuvalmentajakoulutusta.

– Talvella alkoi syntymään ajatus maisemanvaihdoksesta ja samalla kaipasin uusia haasteita. Maaliskuussa tuli vastaan tämä mahdollisuus ja asiat lähtivät nopeasti etenemään. Minulle tuli sellainen tunne, että Josba oikeasti haluaa minut, mikä teki päätökseni lopulta helpoksi. Ottajia olisi ollut muuallakin, mutta Josba pystyi tarjoamaan sellaisen kokonaisuuden, josta ei voinut kieltäytyä, Ollilainen sanaili.

Josban uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.