Liigat

Jyväskylän suunnalta lisää lopettamisuutisia – Kaasalainen ja Kuosmanen jättävät Salibandyliigan

05.05.
2018
Liigat

Joonas Kaasalainen (vas.) ja Toni Kuosmanen (oik.) eivät jatka peliuriaan ainakaan liigatasolla. Kuva: Happee

Jyväskylän Happee julkaisi torstaina Twitterissä kuvan, jossa se kiitti kolmea pelaajaa menneistä vuosista. Veli-Matti Hynysen liigauran päättyminen oli jo tiedossa, mutta kuvassa komeili myös Joonas Kaasalaisen sekä Toni Kuosmasen pärstät.

Kaasalainen, 30, pelasi 13. kauden aikana yhteensä 257 liigapeliä Happeessa tehoin 70+46=116. Kaasalainen oli voittamassa seuran kanssa SM-kultaa, kahta SM-hopeaa sekä yhtä SM-pronssia. Kaasalaisen tilillä on myös yksi maaottelu Suomen paidassa. Kaasalaisen salibandyura jatkuu O2:n Divari-joukkueen valmennustiimissä.

Kuosmanen, 28, edusti viimeiset kahdeksan kautta Happeeta ja tilille kertyi 205 liigapeliä. Työmyyrä teki pelaamissaan otteluissa 44 maalia ja jakoi 30 maalisyöttöä. Kuosmasen mitalisaldo on sama kuin Kaasalaisenkin.

Hynysen lopetushaastattelut voit lukea tästä ja tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen