Kari Lehtisalo ottaa Kooveen naiset komentoonsa

Ilja Pantzar (vas.) on ensi kaudella Kooveen miesten pääkäskijä ja Kari Lehtisalo (oik.) miesten päävalmentaja. Kuva: Esa Takalo

Ilja Pantzar (vas.) on ensi kaudella Kooveen miesten pääkäskijä ja Kari Lehtisalo (oik.) naisten päävalmentaja. Kuva: Esa Takalo

Kooveen naisten liigajoukkueen ensi kauden pääkäskijä on Kari Lehtisalo. Kakkosvalmentajaksi nimitettiin Juha Kurki.

Lehtisalo toimi menneellä kaudella Kooveen E- ja B-poikien valmennuksessa. Kurki vaikutti Kooveen A-tyttöjen valmennuksessa.

Lehtisalo on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja toimi valmentajana Classicissa vuosina 2007-16. Lehtisalo kuului vuoden 2014-16 Classicin naisten valmennusryhmään, joten palkintokaapista löytyy SM-kultaa ja SM-hopeaa.

– Mielenkiinnolla olen lähdössä uuteen haasteeseen ja pianhan tässä pääsee tositoimiin, kun aloitamme harjoittelun. Joukkueen runkohan on taitava ja perusteet ovat kunnossa, mutta eiköhän tässä erilaisia uusia juttuja pysty tuomaan oman kokemuksen ja osaamisen kautta, Lehtisalo kommentoi seuran tiedotteessa.

Menneen kauden naisten päävalmentaja ja viimeiset 12 vuotta Kooveessa eri rooleissa toiminut Tiina Röning jää sivuun seuran valmennustehtävistä harkinnan jälkeen. Röning luotsasi loppukaudesta myös Suomen tyttöjen U19-maajoukkuetta, kun Topi Tamminen jäi tehtävästään sivuun terveysvaivojen vuoksi.

Kooveen tiedotteen mukaan joukkueen runko julkaistaan tulevina viikkoina. Mia Vallenius, Roosa Salmela, Tuulia Aho ja Noora Laakso ovat tiedotteen mukaan ensi kauden varmoja sopimuspelaajia.

Kooveen uutinen

9 comments

  1. Miten se koko salibandykansaa kiinnostava asia? Vieläkö ensi kaudella KooVee syö pelireissuilla eväät motarin levähdysalueella pahvilautasilta?

  2. Eivät syö, kun eivät syöneet päättyneellä kaudellakaan… Mistä te oikein revitte näitä trolleja?

  3. Uskoisin, että tällä valmennuksella Koovee nousee sarjataulukossa mitalikolmikkoon

  4. Joo mitaleille mentäisiin jos koko viime kauden joukkue jatkaisi.

  5. Kaupit lähtee Pixbon. Bongattu karjalaisen tervehdyksessä. Koovee luutii liigan pohjalla tulevalla kaudella.

  6. Ei Kauppien siirtyminen vielä varma ole, enemmänkin huhujen tasolla. Eiköhän Koovee tee kaikkensa pitääkseen heidät joukkueessa.