Divarit

Karjalainen: Josba hoiti maksunsa ja ilmoittautui Divariin

15.05.
2018
Divarit

Josba nähdään ensi kaudella Divarissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Karjalainen uutisoi viime viikolla, että Joensuun Josballa on erinäisiä maksuja rästissä ja se estää joukkueen ilmoittautumisen miesten Divariin kaudelle 2018-19. Karjalainen kertoi tiistaina, että seura on hoitanut maksurästinsä ja saa ilmoittautua miesten Divariin.

Alunperin maksut olisi pitänyt hoitaa 4.5. mennessä, mutta Josba sai lisäaikaa 13.5. asti eli viime sunnuntaille. Lisäajan lisäksi joukkue sai vielä lisäajan lisäajan, jolloin maksuaikaa lisättiin tämän viikon torstaihin asti. Josba hoiti rästinsä maanantaina ja pystyi samalla maksamaan myös ensi kauden sarjamaksun avausosan.

Josban ilmoittautuminen vahvistettiin myös Salibandyliitosta.

– Josban ilmoittautuminen Divariin on nyt kunnossa. Josballa oli maksamatta tuomarimaksuja edelliskaudelta. Kyseessä eivät olleet merkittävät summat, mutta rästissä olevat maksut estävät ilmoittautumisen seuraavalle kaudelle, liigapäällikkö Jyrki Paajanen sanoi Karjalaiselle.

Josban tulevan kauden päävalmentaja piti julkaista perjantaina, mutta seura siirsi julkaisua seuraavan viikon torstaille.

Ensi vuoden liiga- ja Divari-joukkueet tullaan vahvistamaan 23.5. Salibandyliiton hallituksen toimesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen