Kemppainen ottaa Steelersin komentoonsa – Malinen jatkaa aisaparina

Petri Kemppainen (vas.) on Steelersin ensi kauden päävalmentaja. Kuva: Steelers salibandy

Petri Kemppainen (vas.) on Steelersin ensi kauden päävalmentaja. Kuva: Steelers salibandy

Hämeenlinnan Steelers julkisti keskiviikkona ensi kauden päävalmentajansa. Petri Kemppainen on uusi päävalmentaja ja aisaparina toimii viime kaudella Steelersin valmennuksessa mukana ollut Mikko Malinen.

Kemppainen piti viime kaudella välivuotta valmentamisesta, vaikka kauden alla uutisoitiin, että hän kuuluisi LASBin B-poikien valmennusryhmään. Sitä ennen hän oli nostamassa LASBia Salibandyliigaan keväällä 2016 ja toimi joukkueen pääluotsina ensimmäisellä liigakaudella.

Pelaajana Kemppaisella on kokemusta Salibandyliigasta ja Divarista Hämeenlinnan Trackersin paidassa. Kemppainen on toiminut aiemminkin valmentajana Steelersissa.

– Aidosti oli mukava palata takaisin Steelersiin ja harjoittelu aloitetaan toukokuun puolessa välissä. Joukkue on hyvällä mallilla, mutta siitä sitten enemmän tuonnempana, Kemppainen kertoi seuran sivuilla.

Steelers oli viime kauden suurimpia epäonnistujia ja varmisti liigapaikkansa vasta liigakarsintojen kautta.

– Tulevana kautena pyritään tekemään asiat paremmin mitä viime kaudella, Malinen kommentoi.

Korjaus 4.5. klo 22.35: Kemppaisen viime kauden valmennustietoja päivitetty.

7 comments

  1. Pakko kyl nostaa hattua steelersille sinnikkyydestä että aina otetaan joku vanha trackerslainen tai vastaava vaikka on jo monesti todettu ettei se toimi 😀 ei ole Kemppaisen vika että edeltäjät ovat munanneet hommansa, mutta olisi kyllä jo ollut aika kokeilla jotain ihan uutta valmentajaa siis sellaista millä ei ole mitään kytköksiä steelersiin. Monella liiga jengillä on tällainen ja hyviä tuloksia saanu 🙂 no mutta ainakaan viime kautta huonommin ei voi enää kauheasti mennä joten zemppiä 🙂

  2. Edelliseen kommenttiin, ei niitä päteviä koutseja ole liikaa tarjolla, jotka lähtee toisesta kaupungista reissaamaan, kun ei ole resursseja tarjota kunnon liksaa.

  3. Oletteko koskaan miettiny mikä saattaisi yhdistää näitä entisiä Trackersihmisiä ? Useimmat varmaan silloin ja nykyäänki omistavat jonkun kytköksen Hämeenlinnaan. Niillä rahoilla millä tuossa operoidaan ei välttämättä aina aukea hirveästi niitä vaihtoehtoja päävalmentajan tontille. Steelersin resursseilla ei välttämättä ole helppo houkutella muualta valmentajia Hämeenlinnaan.

  4. Steleers tarjoaa ainakin huikeat puitteet reenata ja pelata katsojiakaan unohtamatta. Ja mistä sitä muut tietää mitä tarjoavat pelaajille ja koutseille eikä tulekaan tietää. Jokainen Seura tekee tyylillään. Ja jokainen tekee ratkaisut mitä itse painottaa tärkeänä. Liikkuminen on vapaata jos se kiinnostaa ja vastapainoksi saa mitä haluaa jos siihen tyytyy.

  5. En tiedä mitään steelersin budjeteista, mutta ainakin viimeks oli rahaa palkata iso valmennusarsenaali ja lastikka ajeli firman autolla, sekä yleisöä on käynyt mukavasti peleissä. Hämeenlinna ei myöskään ole kaukana esim Tampereesta tai Helsingistä, niin luulisi edes yhden pätevän kaverin löytyvän, jos pätevyydeksi riittää, että on pelannut ennen.

  6. Onnittelut Steelerssille . Valitsitte parhaan mahdollisen valmentajan vanhoista Trackerssiläisistä. Mutta entäs tämä aisapari Malinen ? Tuli viime kaudella apuun. Olisi kiva tietää mikä oli hänen viime kauden vastuualue pelistä ? Kovin montaa osa aluetta en nähnyt missä Steelers onnistui viimekaudella. Mukava nähdä miten Malinen tekee paremmin ”oman hommansa ” kuin viime kaudella kuten hän sanoo.

    Steelerssillä on tällä hetkellä kausarihaaste menossa . Kemppainen valmentaa ja Malinen on aisapari. Yhdestäkään pelaajasta ei ole vielä mitään ilmoituksia ei edes kellä on voimassa oleva sopimus. Pelkällä valmentaja kaksikolla ei nyt varmaan hirveästi myyntiä edistetä.
    Miksi minun pitäisi ostaa kausilippu ?