Liigat

Koovee jatkoi kolmen runkopelaajansa sopimuksia

08.05.
2018
Liigat

Samuli Segerman jatkaa Kooveessa. Kuva: Esa Takalo.

Koovee on solminut jatkosopimukset kolmen runkopelaajansa kanssa. Jesse Ruokostenpohja, Samuli Segerman ja Teemu Suomalainen pelaavat Salibandyliigaa Kooveessa myös ensi kaudella.

Kevään 2015 poikien maailmanmestari Jesse Ruokostenpohja oli viime kaudella Kooveen tehokkain puolustaja iskettyään 26 ottelussa 17 (6+11) tehopistettä. Kyseessä oli varsinainen läpimurtokausi liigassa monipuoliselle puolustajalle.

Läpimurtonsa liigatasolle päättyneellä kaudella teki myös Samuli Segerman. Kooveen kolmanneksi paras maalintekijä saldosi 26 otteluun 24 (15+9) tehopistettä. Taitavan laitahyökkääjän odotetaan seurassa kantavan isoa vastuuta Koovee-hyökkäyksessä tulevilla kausilla.

Teemu Suomalainen siirtyi Esport Oilersista Kooveen riveihin vuosi sitten. Hän kärsi alkukaudella loukkaantumisista, mutta nousi kauden edetessä joukkueen runkopelaajien joukkoon. Suomalaisen tilille kertyi runkosarjassa tehot 10+4.

Koovee tiedotti aiemmin keväällä Samuli Salomaan ja Tuomas Ahon jatkosopimukset. Seuran mukaan lisää sopimusuutisia on tulossa vielä tällä viikolla.

Linkki:
Kooveen tiedote aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila