Liigat

Korsmanin MM-matka peruuntui uuden pestin myötä – Welhojen Kainulainen tilalle

22.05.
2018
Liigat

Janne Kainulainen liittyy Australian MM-joukkueen valmennusryhmään. Kuva: Salibandyliiga

Australian Salibandyliitto tiedotti maanantaina, että Janne Kainulainen toimii Seppo Pulkkisen apuvalmentajana joulukuun Prahan MM-kisoissa.

Alunperin pestissä toimi Jyri Korsman, joka oli mukana Australian MM-karsintaprojektissa. Korsman solmi keväällä päävalmentajasopimuksen Floorball Könizin kanssa, ja seura ei antanut Korsmanille lupaa osallistua MM-kisoihin.

Kainulainen valmensi viime kaudella ensi kertaa miesten Salibandyliigassa ja johdatti sarjaan nousseen Welhot-ryhmän sijalle 11. Kainulaisella ei ole aiempaa kokemusta maajoukkuevalmennuksesta. Pulkkinen on toiminut aiemmin Kanada miesten salibandymaajoukkueen pääluotsina, ja Suomen naisten salibandymaajoukkueen pääkäskijänä.

Kainulainen on Pulkkiselle tuttu mies, sillä nykyinen Welhot-luotsi pelasi useamman kauden Pulkkisen alaisuudessa Happeessa. Pulkkinen toimii ensi kaudella naisten 1. divisioonassa pelaavan O2:n pääluotsina.

Australian maajoukkue leireilee heinäkuussa ja suomalaiskaksikko on tuolloin paikan päällä vetämässä leiriä.

Australian liiton uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen