Liigat

Liiganousija hankki kaksi puolustajaa ja maalivahdin

14.05.
2018
Liigat

Roope Mutka liittyy Karhujen maalivahtiosastoon. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Miesten Salibandyliigan Karhut julkaisi maanantaina kolmen uuden pelaajan sopimukset. Puolustaja Roni Tuomela siirtyy joukkueeseen Kooveesta ja maalivahti Roope Mutka sekä puolustaja Joonas Poutanen kakkosdivariin pudonneesta Blue Foxista.

Tuomela, 23, on pelannut miesten liigatasolla yhteensä 42 ottelua tehoin 3+10. Divarissa Tuomela on pelannut kaksi ottelua Karhuissa. Divarin kärkitorjujiin viime kausina kuulunut Mutka, 23, kuului nuorempana SPV:n liigarinkiin ja edusti viimeiset neljä kautta Blue Foxin Divari-joukkuetta. 21-vuotias Poutanen on kolmikon kokemattomin. Edellinen kausi oli puolustajan ensimmäinen Divarissa ja 14 ottelua tuottivat tehopisteet 0+6.

– Roni tuo puolustukseen paljon pallollista osaamista. Hän on nuoresta iästään huolimatta kokenut pelaaja, jolla on kova halu kehittyä edelleen pelaajana. Roope puolestaan tuo kilpailua maalivahdin tontille. Hän on osoittanut näytöillään olevansa erinomainen maalivahti. Joonas on taas potentiaalinen nuori puolustaja. Hänen kehittymistä seurataan mielenkiinnolla, päävalmentaja Mikko Lehti kommentoi.

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit (3)
Rasmus Österman, Tomi Bergendahl, Roope Mutka

Puolustajat (11)
Kalle Santanen, Tuomas Puisto, Aapo Tamminen, Joni Halminen, Roni Tuomela, Niko Järvenpää, Joonas Poutanen, Atte Ståhle, Jankke Virtala, Paavo Kankaanpää, Oskari Raittila

Hyökkääjät (13)
Benjamin Lepola, Ville Salonen, Antti Vuorinen, Markus Hautaoja, Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Aaro Ollikainen, Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto, Elias Kauppi, Tuomas Huhtala

Karhujen uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen