Divarit

Liigapelaaja suoraan pelikentiltä Divari-joukkueen valmennusryhmään

07.05.
2018
Divarit

Joonas Kaasalainen (mustissa) siirtyy Happeen liigajoukkueesta O2-JKL:n penkin taakse. Kuva: Esa Jokinen.

O2-Jyväskylä julkaisi nettisivuillaan uuden valmennusryhmänsä. Päävalmentajana jatkaa Ilkka Peltonen ja hänen seurakseen penkin taakse liittyvät Joonas Kaasalainen ja Pasi Rautio. Joukkueenjohtajana jatkaa Timo Talkio.

Peliuransa tähän kauteen päättänyt Kaasalainen on kerryttänyt valmennuskokemusta jo peliuran aikana. Rautio liittyy ryhmään ensisijaisesti maalvahtivalmentajana. Hänen maalivahtivalmennuksensa piiriin pääsevät myös seuran akatemian ja B-poikien edustusjoukkueen maalivahdit.

– Ensinnäkin olen erittäin tyytyväinen sekä joukkueen, että itseni puolesta kun saamme ”Kaasan” ja ”Rautsin” remmiin mukaan. Kaasan mukaantulo tuo mukanaan tarvittavaa kokemusta suoraan liigakentiltä ja nostaa arkisen aherruksen vaatimustasoa. Edellinen yhteistyömme oli varsin antoisaa 7 vuoden takaa, päävalmentaja Ilkka Peltonen kommentoi seuran tiedotteessa.

– Myös maalivahtimme saa kerrankin jotakin. Eli Rautsin mukaan tuleminen on aivan mahtava juttu. Yli 20 vuotta olen Pasin tuntenut ja hän sopii erittäin hyvin sekalaiseen seurakuntaamme. Nyt pystymme viemään myös maalivahteja eteenpäin ja ottamaan paremmin huomioon heidän kehittymisensä, Peltonen jatkaa.

Pelikengät fläppitauluun vaihtava Kaasalainen jatkaa puolestaan elämäntapaansa uudessa roolissa. Kaasalainen pelasi Happeessa 200 Salibandyliigan runkosarjan ottelua ja 57 pudotuspelikamppailua 13 kauden aikana. Hän voitti SM-kultaa ja -pronssia kertaalleen ja SM-hopeaa kahdesti.

– Oma peliura on nyt taputeltu. Koin hienoja hetkiä hienojen ihmisten kanssa Happeen paidassa. Jo pidemmän aikaa selvää oli, että peliuran jälkeen haluan jatkaa salibandyn parissa valmentajana. Urheilu ja salibandy on elämäntapani ja nyt saan hienon tilaisuuden jatkaa sitä penkin takana O2:n miesten joukkueessa. Otan tulevan pestin isona haasteena. Tavoitteeni on viedä joukkuetta urheilullisesti eteenpäin ja kehittyä samalla itse valmentajana, Kaasalainen linjaa seuran nettisivuilla.

Linkki:
O2-Jyväskylän uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila