Liigat

Matti Kaipion seuraaja on selvillä – uusi päävalmentaja löytyi Porvoosta

21.05.
2018
Liigat

SB-Prolle on löydetty uusi valmennusryhmä. Kuva Superfinaalista. Kuva: Anssi Koskinen

Naisten Salibandyliigan voittajaksi kruunattu SB-Pro julkaisi viikonloppuna ensi kauden valmennusryhmänsä.

Päävalmentajaksi valittiin viime kaudella PSS:n A-tyttöjä luotsannut Vesa Pulkkinen. Muita valmennusryhmän jäseniä ovat Petri Tuominen, Aake Kettunen, Jarno Kivinen ja Toni Varis. Joukkue on hankkimassa vielä erillisen fysiikkavalmentajan, mutta myös Juha Purola jatkaa sen teeman parissa ensi kaudellakin.

Pulkkinen on toiminut urallaan Salibandyliiton ikäluokkavalmentajana ja on tällä hetkellä mukana U16-tyttöjen maajoukkueen valmennuksessa.

– Valmentajana olen pelaajalähtöinen ja uskon aktiiviseen ja liikkuvaan pelaamisen pallonhallinnan kautta. Meidän pitää löytää kaikkien vahvuudet ja hyödyntää niitä kehittääksemme joukkuetta edelleen.

– Prossa on tehty hienoa työtä jo pitkään, kuten myös viime kaudella, jonka mestaruuskin näytti ja tämän hyvän pohjan päälle on hyvä rakentaa uutta. Ei voi myöskään olla mainitsematta hienoja puitteita, jotka Arkadia-halli antaa meille. Prossa on hieno ryhmä jälleen kerran, loistavat pelaajat ja vahva valmennusryhmä, kaikki ovat sitoutuneita, tavoitteellisia ja osaavia. Tämän ryhmän kanssa on upeaa lähteä rakentamaan uutta tarinaa, Pulkkinen kommentoi.

Pron valmentajatilanne aiheutti kohua heti Superfinaalin jälkeen, sillä Matti Kaipio sai lähteä joukkueen peräsimestä ainoastaan muutama päivä Suomen mestaruuden jälkeen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen