Liigat

Mikko Stenfors vahvistaa FBC Turun takalinjoja ensi kaudella

01.05.
2018
Liigat

Kuva: FBC Turku

Viime kaudella TPS:aa edustanut Mikko Stenfors, 29, luutii ensi kaudella Divarin FBC Turun takalinjoilla.

Stenfors on edustanut FBC Turkua aiemmin kakkosdivisioonassa ja Divarissa kaudella 2009-2010. Stenfors on pelannut urallaan 149 liigapeliä TPS:ssa, FBT Porissa ja Kooveessa. Liigapeleissä Stenfors on iskenyt pisteet 19+38=57 ja juhli keväällä 2012 SM-pronssia Kooveen kanssa.

Divaria Stenfors on pelannut FBC Turussa ja SBS Porissa 36 ottelun verran (5+11). Stenfors on kolmas tähän mennessä julkistettu TPS-pelaaja, joka nähdään ensi kaudella FBC Turussa. Aiemmin vahvistettiin Jani Hyytiäisen ja Santtu Yläsen siirrot.

FBC Turun päävalmentaja Perttu Kytöhonka kommentoi hankintaa seuran tiedotteessa.

– Upeaa saada Mikko mukaan tähän joukkueeseen. Hän tuo tullessaan roppakaupalla kokemusta, pallollista osaamista ja lujaa itseluottamusta alakertaan. Se mikä on hieno juttu meille, että Mikolla on kovasti nälkää kehittyä pelaajana edelleen ja uskon, että emme ole vielä nähneet mihin hän oikeassa roolissa pystyy. On ihan selvä, että odotan Mikon ottavan ison ruudun tuossa meidän puolustuksessa ja toimivan esimerkkinä monessakin suhteessa, päävalmentaja Perttu Kytöhonka kommentoi uutta vahvistustaan.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen