Ulkomaat

Naisten NLA-seurassa vahva suomalaisedustus – joukkueeseen neljä pelaajaa Salibandyliigasta

05.05.
2018
Ulkomaat

Mika Strömberg jatkaa UH BEO:n ruorissa. Kuva: Damian Keller / Unihockey.ch.

Suomalaisvalmentaja Mika Strömbergin valmentaman Sveitsin naisten liigaseura UH Bernese Oberland ilmoittanut tehneensä sopimukset usean suomalaispelaajan kanssa. Vastaavasti kaksi pelaajaa palaa kotoiseen Salibandyliigaan.

UH BEO:n riveihin siirtyvät Krista Nieminen Porvoon Salibandyseurasta, Emma Hartwall ÅIF:sta, Sara Piispa EräViikingeistä, sekä Senni Hietanen Kooveesta. Maalivahti Nieminen on triosta kokenein ja tuo yli 300 ottelun liigakokemuksen naisten Salibandyliigasta sveitsiläisseuraan.

Tämän lisäksi valmennusryhmässä nähdään suomalaisia, sillä viime kauden takaan fysiikkavalmentajana jatkaa Markus Iitiä. Apuvalmentajaksi siirtyy UH Basel Region NLB-ryhmän päävalmentajan paikalta Aarno Niemi, joka tulee valmentamaan myös UH BEO:n naisten U21-joukkuetta.

Vastaavasti joukkueen jättävät PSS-pelaajat Linda Törnqvist ja Fanny Holmberg, jotka palaavat kasvattajaseuraansa.

Linkki:
Unihockey.ch:n uutinen aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila