Divarit

Niittomiesten ensi kauden joukkue rakentumassa – pistetykkien jatko vielä avoin

26.05.
2018
Divarit

Jani Anttila (kesk.) ja Matti Heikkinen (oik.) nähdään ensi kaudellakin Niittomiesten väreissä. Maalitykki Eerik Lukkarin (vas.) jatko on puolestaan vielä auki. Kuva: Kari Saha/Urheilusuomi.com

Viime kaudella miesten Divarin puolivälieriin edennyt Limingan Niittomiehet on julkistanut pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle. Yhteensä kuuden tutun kenttäpelaajan jatkot julkaistiin seuran some-kanavissa, ja myös maalivahtikolmikko on kasassa.

Ensi kaudellakin Niittomiesten paidassa nähdään hyökkääjät Marko Latvalehto, Joona Viiltola ja Matti Heikkinen sekä puolustajat Aki Alatalo, Eemeli Koskelo ja Jani Anttila.

Latvalehto, Viiltola, Alatalo ja Heikkinen edustavat joukkueen kokeneempaa kaartia, sillä he ovat edustaneet liminkalaisryhmää seuran jokaisella neljällä viime kaudella Divarissa.

Erityisesti Latvalehto on viime kausina kuulunut LNM:n kantaviin voimiin, mutta polvivammat olivat hyökkääjän kiusana koko viime kauden, ja näin ollen hän ehti pelata yhdeksän runkosarjan ottelua ennen polvileikkausta.

Tolppien välissä Limingassa nähdään ensi kaudellakin Aki Karjalainen, Kosti Laine ja Marko Pulkkinen.

Lisäksi LNM:stä kerrottiin, että joukkueen viime kauden kaksi parasta pistemiestä, Eerik Lukkari ja Tuukka Kivioja, harjoittelevat kesän Oulun Luistinseuran liigaryhmän mukana.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen