Liigat

Raumalta Poriin – Ruohonen palaa neljän kauden jälkeen kotiin

25.05.
2018
Liigat

Tatu Ruohonen (oik.) palaa kotiin. Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Puolustaja Tatu Ruohonen, 29, palaa Poriin ja Karhujen riveihin. Vuoden sopimuksen tehnyt Ruohonen pelasi viimeiset neljä kautta Salibandyliigaa Rauman SalBassa.

Ruohosella on tilillään 200 liigaottelua porilaisissa liigajoukkueissa, Loviisan Torissa ja SalBassa. Tehoja on syntynyt 23+39=62. Divarissa Ruohonen on pelannut yhteensä 81 peliä tehoin 5+21.

– Hyvällä fiiliksellä palataan takaisin Poriin. Tuntuu kuin kaikki olisi ihan uutta, vaikka toisaalta tuntuu kuin ei olisi ollut päivääkään poissa. Urheilutalo on niin tuttu ympäristö ja täällä on tullut vietettyä paljon päiviä ja tunteja. Mukava oli palata takaisin, Ruohonen sanaili Karhujen tiedotteessa.

Divarin voittajilla on nyt kasassa yhteensä 28 pelaajasopimusta.

Karhujen sopimustilanne:

Maalivahdit (3)
Rasmus Österman, Tomi Bergendahl, Roope Mutka

Puolustajat (12)
Kalle Santanen, Tuomas Puisto, Aapo Tamminen, Joni Halminen, Roni Tuomela, Tatu Ruohonen, Niko Järvenpää, Joonas Poutanen, Atte Ståhle, Jankke Virtala, Paavo Kankaanpää, Oskari Raittila

Hyökkääjät (13)
Benjamin Lepola, Ville Salonen, Antti Vuorinen, Markus Hautaoja, Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Aaro Ollikainen, Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto, Elias Kauppi, Tuomas Huhtala

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen