Divarit

Santeri Raatarila on NST:n uusi päävalmentaja – Lappeenrannan paikallisseurat yhteistyöhön

17.05.
2018
Divarit

Kuva: NST

Viime kaudella miesten Divarin Josbaa luotsannut Santeri Raatarila on ensi kaudella Lappeenrannan NST:n pääkäskijä. Raatarilan sopimus on 2+1-vuotinen.

Viime kausi oli Raatarilan ensimmäinen miesten Divari-joukkueen päävalmentajana ja noviisi luotsasi ryhmänsä Divarin puolivälieriin. Josban uusi päävalmentaja julkaistaan seuran antamien tietojen mukaan perjantaina.

Viime kaudella NST:n valmennuksessa mukana ollut Mikko Hooman jatkaa lestissään. Risto Pietiläinen on mukana henkisessä valmennuksessa ja Juho Meuronen vastaa maalivahtivalmennuksesta.

– Loistavilla fiiliksillä tässä on hypännyt mukaan NST:n toimintaan. Täällä on tehty paljon asioita hyvin ja seura on selkeästi löytänyt oman suuntansa ja tapansa toimia. Se tapa miten NST:ssä ajatellaan asioista ja mitä arvoja täällä arvostetaan kohtaa erittäin vahvasti oman ajatusmaailmaani kanssa, joten työskentelyn aloittaminen on ollut erittäin helppoa.

– On ollut myös mahtava huomata, kuinka hyviä ihmisiä täällä on mukana seuran arjessa ja toiminnassa. Itselleni on jo tässä lyhyessä ajassa välittynyt vahvasti se yhteisöllisyys, mikä kaikkien toimijoiden välillä vallitsee. Hienoa päästä olemaan pala tätä yhteisöä, Raatarila kommentoi seuran tiedotteessa.

Etelä-Saimaa kertoi keskiviikkona myös, että NST ja paikallinen PonoVo yhdistävät voimiaan. Yhteistyötä on tarkoitus tehdä edustus- ja aikuistoiminnassa sekä vanhimmissa juniori-ikäluokissa. PoNoVon miesten edustusjoukkue pelaa kakkosdivisioonassa.

- NST:n ja PoNoVon miesten edustusjoukkueet tekevät farmisopimuksen ja treenaavat kesän käytännössä yhdessä, NST:n hallituksen jäsen Ville Kuusela sanoi uutisessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen