Liigat

Strandberg jatkaa EräViikinkien tolppien välissä – myös nuorille lupauksille sopimuksia

17.05.
2018
Liigat

Santtu Strandberg jatkaa EräViikingeissä seuraavat kaksi kautta. Kuva: Juhani Järvenpää

Helsinkiläisen EräViikinkien maalivahtitandemi on kasassa Santtu Strandbergin ja Santeri Kainulaisen jatkosopimusten myötä. Lisäksi liigaseura solmi sopimukset nuorten kenttäpelaajien kanssa.

Usean kauden ajan ensin Viikinkien ja myöhemmin EräViikinkien ykkösmaalivahtina torjunut Strandberg, 27, allekirjoitti kahden vuoden pituisen jatkosopimuksen.

Viime kaudella puolivälierissä pudonneen ErVin torjuja koppasi palloja runkosarjassa 77 prosentin varmuudella. Parannettavaakin jäi miesten maajoukkueessakin pelanneelle Stranbergille, mutta seuran urheilujohtaja Joonas Naava oli tyytyväinen hänen jatkoonsa.

– Strandberg on Salibandyliigan kärkimaalivahteja ja seuran oma kasvatti. Strandberg on pelannut myös miesten maajoukkueessa ja vaikka viime kausi olikin kenties hieman tavallista ailahtelevaisempi, Santtu on osoittanut kuuluvansa Salibandyliigan kärkimaalivahtien joukkoon. Hän tulee antamaan meille mahdollisuuden voittoon illasta toiseen, Naava kommentoi ErVin tiedotteessa.

Viime kaudella pääosin Divaria EräViikingit Akatemiassa pelannut Kainulainen, 20, on Tapanilan Erän kasvatti. Hän on juniorivuosinaan esiintynyt myös U19-maajoukkueessa sekä ollut voittamassa A-nuorten Suomen mestaruuksia.

Pelaajisto leveni myös kolmella nuorella kenttäpelaajalla. Joonatan Lindholm, Markus Salmi ja Juho Räsänen sorvasivat nimensä jatkosopimuksiin. Heistä kaksi jälkimmäisenä mainittua ovat vielä ensi kaudella juniori-ikäisiä.

Sen sijaan 97-ikäluokan Lindholm oli viime kaudella ErVi Akatemia tehokkain pelaaja Divarissa. Pisteitä syntyi yhteensä 24+15=39.

Linkit:
Tiedote Strandbergin ja Kainulaisen sopimuksista
Tiedote Lindholmin, Salmen ja Räsäsen sopimuksista

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen