Liigat

Superfinaalin voittomaalin iskenyt tshekkivahvistus siirtyy Ruotsin liigaan

28.05.
2018
Liigat

Denisa Ratajova iski voittomaalin kevään Superfinaalissa. Kuva: Anssi Koskinen

Tshekkihyökkääjä Denisa Ratajova, 23, jättää Suomen mestaruuden voittaneen SB-Pron ja siirtyy Ruotsin Superliigan Pixbo Wallenstamin riveihin. Pixbo uutisoi asiasta maanantaina.

Ratajova oli isossa roolissa tämän kevään naisten Salibandyliigan ratkaisuhetkillä. Ratajova iski Superfinaalin voittomaalin kolme minuuttia ennen loppua ja Pro kaatoi Classicin finaalissa hiukan yllättäen maalein 3-2.

Ratajova edusti Prota kolmen kauden ajan ja pelasi runkosarjassa sekä pudotuspeleissä yhteenä 60 peliä ja niissä syntyivät tehot 28+26. Joukkueen tulokset olivat nousujohteisia, sillä ensimmäisellä kaudella tuli pronssia, toisella hopeaa ja kolmannella kultaa. Tshekin maajoukkuetta laituri on edustanut 45 kertaa.

– Minulla oli joitakin vaihtoehtoja, mutta pääpiirteittäin valinta oli Pixbon ja SB-Pron välillä. Olin tyytyväinen Prossa, ja viime kausi oli hyvä meidän kannalta, mutta minulla oli tunne, että haluaisin enemmän ja tulla paremmaksi pelaajaksi. SSL:n huippujoukkue on minulle oiva mahdollisuus sen saavuttamiseen, Ratajova sanoi seuran sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen