Liigat

TPS julkaisi kaksi uutta sopimusta – Alin ja Hautaniemi palaavat Turkuun Sveitsistä

10.05.
2018
Liigat

Kuvassa Juuso Alin. Kuva: Anssi Koskinen

TPS julkisti helatorstaina kaksi kovan luokan paluumuuttajaa, kun Mikko Hautaniemen ja Juuso Alinin sopimukset näkivät päivänvalon. Hautaniemi palaa Turkuun Sveitsin liigan HC Rychenbergistä ja Alin saman sarjan Kloten-Bülach Jetsistä.

Hyökkääjänä viihtyvä Hautaniemi, 28, on pelannut TPS:n kanssa liigaa neljän kauden ajan ja kaksi kautta Divaria samassa nutussa. Salibandyliigan runkosarjassa pelejä on kertynyt 88 ja niissä tehopisteet 70+37.

– Innolla olen tulossa takaisin tuttuun seuraan ja joukkueeseen, joka aidosti taistelee kotiedusta tulevalla kaudella. Sveitsiin lähdin poikana ja kotiinpaluun teen miehenä, Hautaniemi sanaili seuran tiedotteessa.

Puolustaja Alin, 24, on pelannut TPS:ssa yhteensä 142 runkosarjan peliä. Nimenomaan puolustuspään avuistaan tunnettu pelaaja on iskenyt pelaamissaan otteluissa tehot 9+22.

– Hienoa tulla takaisin kotiin ja pukea tuttu ja turvallinen TPS-paita päälle. Päätös kotiinpaluusta oli helppo tehdä, kun tietää, kuinka ammattimaisesti asioita seurassa hoidetaan. Innolla odotan jo syksyn ensimmäisiä pelejä ja tavoitteet ovat korkealla niin itsellä kuin joukkueellakin, Alin kommentoi.

TPS on kahminut siirtomarkkinoilla kovia nimiä. Samalla seuran Twitter-tili paljasti, että ensi maanantaina julkaistaan toistaiseksi kaikkein isoin kaappaus.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen