Maajoukkueet

Video: Järvisen upea avaus johdatti Suomen voittoon ja alkulohkon ykköseksi

04.05.
2018
Maajoukkueet

Kuva: Mika Hilska

Suomi ja Sveitsi kamppailivat torstaina U19-tyttöjen MM-kisojen alkulohkon toisessa pelissä. Suomi oli ottelussa etevämpi maalein 5-4.

Suomi vei ensimmäisen erän maalein 2-1 ja johti kolmanteen erään mentäessä 3-2. Viimeisen erän puolivälissä Elina Hautojärven ja Milja Rastaan maalit veivät Suomen 5-2-johtoon. Sveitsi osui vielä kahdesti ilman maalivahtia, mutta Suomi piti pintansa. Rastaan 5-2-maalissa puolustaja Jasmiina Järvinen tarjoili erittäin maukkaan läpisyötön.

Suomen tehopelaaja oli 1+1 naulannut Jenni Torkki. Suomi varmisti samalla lohkovoiton ja pelaa lauantain välierissä klo 14 Tshekkiä tai Ruotsia vastaan. Joukkue kohtaa vielä perjantaina alkulohkon viimeisessä ottelussa Slovakian klo 17 alkaen.

Ottelutilastot
Mika Hilskan ottelukuvat

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen