Divarit

Video: LNM julkisti kahden paluumuuttajan nimet

10.05.
2018
Divarit

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Miesten Divarin LNM julkaisi tiistaina kaksi pelaajasopimusta. Juho Laurila ja Atte Savolainen palaavat takaisin Niittomiesten sotisopaan.

Savolainen, 25, pelasi vuodet 2014-16 LNM:n Divari-joukkueessa. Otteluita kertyi 52 ja tehoja 17+19. Viimeiset kaksi kautta menivät Salibandyliigan LASBissa, jossa hyökkääjälle kertyi viime kaudella 23 ottelua ja tehopisteet 1+2.

Laurila, 22, oli viime kaudella OLS:n liigaryhmässä, vaikka pelasi myös muutaman ottelun LNM:n riveissä. Miesten Divarissa Laurilalle on kertynyt 76 peliä tehoin 32+44. Viime kauden liigapeleissä Laurila pääsi pisteiden makuun ja iski tehot 7+6 26 pelissä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen