Video: LNM julkisti kahden paluumuuttajan nimet

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Miesten Divarin LNM julkaisi tiistaina kaksi pelaajasopimusta. Juho Laurila ja Atte Savolainen palaavat takaisin Niittomiesten sotisopaan.

Savolainen, 25, pelasi vuodet 2014-16 LNM:n Divari-joukkueessa. Otteluita kertyi 52 ja tehoja 17+19. Viimeiset kaksi kautta menivät Salibandyliigan LASBissa, jossa hyökkääjälle kertyi viime kaudella 23 ottelua ja tehopisteet 1+2.

Laurila, 22, oli viime kaudella OLS:n liigaryhmässä, vaikka pelasi myös muutaman ottelun LNM:n riveissä. Miesten Divarissa Laurilalle on kertynyt 76 peliä tehoin 32+44. Viime kauden liigapeleissä Laurila pääsi pisteiden makuun ja iski tehot 7+6 26 pelissä.

11 comments

  1. Enpä ihmettelisi, mikäli LNM olisi pohjois-suomen menetyinen seura tämän kauden jälkeen ja tulevaisuudessa. Myös A- ja B-junnuissa aika lahjakas ja tavoitteellinen porukka.

  2. Hieno video ja mahtavia uutisia! Ensi kausi on lupaus jostain todella suuresta.

  3. Juho on hyvä hankinta, mutta tämä Atte…mikä se sukunimi edes oli? On kyllä vaisu hankinta. Oli huono maalivahti liigatasolle.

  4. Aika jymypaukku! Ei ois oottanu että savolaisen mika vielä paluun tekee pääsarjatasolle! Ja vielä fliminkaan. Seuraavaksi lihava timo kohonen? Fliminka fliminka

  5. Niin, aika harvoin nuo hyökkääjät ovat hyviä maalivahteja etenkään liigatasolla?

  6. Onkoha lihava timo kohonen tulossa liminkaan? tai pekka kivilehto? ketä nää jätkät ees on?
    Savolainen < Ipe.T

  7. Tämä Antti Savola kenet LNM hankki paluumuuttajana oli kyllä liigassa varamaalivahti LASB:ssa! Huono sellanen kyllä olikin… ei Ari oo ikinä pelannu hyökkääjänä.