Liigat

Video: Tärkeä jatkosopimus – Holopainen luutii ensi kaudellakin SPV:ssä

06.05.
2018
Liigat

Jyrki Holopaisen ura jatkuu Seinäjoella. Kuva: Juha Käenmäki

SPV julkaisi perjantaina puolustaja Jyrki Holopaisen, 30, jatkosopimuksen. Seuraava kausi on jo Holopaisen 12. SPV:ssä.

Ennen Seinäjoen vuosia puolustaja pelasi Salibandyliigaa OLS:ssa kolmen kauden ajan. Runkosarja ja pudotuspelit huomioiden Holopainen on pelannut yhteensä 410 peliä Salibandyliigassa. Maaleja on syntynyt 119 ja maalisyöttöjä 141.

Holopainen on ollut isossa roolissa SPV:n menestysvuosina ja joukkue on saavuttanut Holopaisen SPV-vuosina kolme SM-kultaa, yhden SM-hopean ja kolme SM-pronssia. Maajoukkueessa Holopainen on pelannut kuudesti tehoin 1+2.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen