Welhot hankki kokemusta Joensuusta – Kinnunen palaa liigakentille

Henrik Kinnunen vaihtaa seuraa. Kuva: Jari Turunen.

Henrik Kinnunen vaihtaa seuraa. Kuva: Jari Turunen.

Miesten Salibandyliigassa pelaava SB Welhot on julkaissut tehneensä sopimuksen Henrik Kinnusen, 29, kanssa. Kinnunen saapuu Kuopioon Josbasta.

Monipuolinen Kinnunen pystyy pelaamaan niin puolustajana kuin hyökkääjänäkin ja hänen vyöllään on 60 liigaottelua Josban paidasta. Lisäksi tulisesta laukauksestaan tunnettu Kinnunen on pelannut urallaan 61 divariottelua Josbassa.

– Hyvillä mielin Kuopion Welhoihin tulossa! Hienoa, että tällainen mahdollisuus vielä avautui tässä vaiheessa uraa. Luulisin, että maisemanvaihto tuo piristystä omaan tekemiseen. Ehtiihän tässä tietysti maisema vaihtumaan, kun ajellaan Joensuun ja Kuopion väliä viikottain, Kinnunen kommentoi Welhojen tiedotteessa.

Kinnunen on pelannut Salibandyliigassa viimeksi kaudella 2012-2013. Yhteensä 60 pelaamassaan liigaottelussa on syntynyt tehot 9+7=16. Divarissa monipuolinen pelaaja on ollut Josban johtavia pelaajia jo useamman vuoden ajan, ja 61 otteluun hän on heiluttanut verkkoa 14 kertaa ja syöttöpisteitä on kertynyt 24.

– Mahtavaa päästä pitkän tauon jälkeen haastamaan itseään liigakentille! Taso on varmasti noussut niistä ajoista, kun itse pelasin liigassa. Tietenkin se vaatii kovan työn, että pelaavasta kokoonpanosta paikka irtoaa.

Päävalmentaja Janne Kainulainen on mielissään uudesta vahvistuksesta.

– Kinnunen on kokenut pelaaja, joka sopii loistavasti meidän ryhmään. Hän tuo pelikentälle uusia mahdollisuuksia niin 5vs5 pelaamiseen kuin erikoistilanteisiin. Lisäksi kokeneena pelimiehenä hän on todella tärkeä persoona kentän ulkopuolella, Kainulainen kommentoi seuran tiedotteessa.

4 comments

  1. Pieni rooli, huonot hermot, pitkä matka ja huonossa kunnossa. Ihan turha kiinnitys welhoihin, kysysivät oikeesti isoja nimiä josbasta niinku sorvali,ahokas ja huurrekorpi olivat. Oishan siellä liigaan nuoria ja nälkäsiä halukkaita vanhojen sijaan.

  2. Ahokas ja huurrekorpihan ovat parin tovin takaa welhojen uusimpia kiinnityksiä ensi kaudelle.

  3. Karjalainen uutisoi tänään, että Josballa on liitolle maksamatta viime vuoden maksuja ja joku selvitys tekemättä. Mutta että Josba on saanut lisää aikaa niihin ja ensi vuoden divariin pääsyyn.