Liigat

Welhot kutsuttiin Tshekin huipputurnaukseen: ”Hienoa päästä kansainvälisille kentille”

27.05.
2018
Liigat

Welhot osallistuu kovatasoiseen turnaukseen kesäkuussa. Kuva: Juhani Järvenpää

Kuopion SB Welhot on ensimmäinen suomalaisjoukkue, joka sai kutsun 13-17.6. järjestettävään Bohemia Trophy 2018 -turnaukseen. Turnaus pelataan Prahassa ja Mlada Boleslavissa.

Tshekistä turnaukseen osallistuvat Technology Mladá Boleslav ja ACEMA Sparta Praha. Ruotsin Superliigasta mukaan on kutsuttu Linköping ja Dalen. Kuudes osallistuva joukkue on Slovakian maajoukkue. Welhot kohtaa alkusarjassa Technology MB:n sekä Linköpingin.

Turnauksen otteluita pyritään saamaan näkyviin paikalliseen televisioon ja Welhot lupailee tiedotteessa, että tarjolla olisi verkkolähetyksiä joukkueen otteista.

– Hienoa päästä kansainvälisille kentille mittaamaan tasoa muiden maiden kärkijengejä vastaan. Kansainväliset ottelut ovat tässä lajissa harvinaista herkkua, joten todella siistiä päästä ammentamaan näkemyksiä ja kokemuksia. Myös tässä vaiheessa harjoituskautta reissu toimii oivana tapahtumana kehittää viisikkopelaamista syksyä varten.

– Pitemmät reissut myös aina tiivistää joukkuetta ja siksi tärkeä tapahtuma joukkueelle, jotta pystytään olemaan mahdollisimman rehellinen, avoin ja lämminhenkinen yhteisö toimia syksyn ja talven pimeissä illoissa, kommentoi Taskinen tulevaa huipputasoista turnausmatkaa, kapteeni Olli Taskinen sanoi Welhojen tiedotteessa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen