Liigat

EräViikingit hankki TPS:n Stillin tolppiensa väliin

18.06.
2018
Liigat

Laura Still siirtyy EräViikinkeihin. Kuva: Salibandyliiga

EräViikinkien naisten liigajoukkue hankki tolppiensa väliin Laura Stillin, 30. TPS:sta ErViin siirtyvä veräjänvartija teki seuran kanssa 1+1 -vuotisen sopimuksen.

Still on pelannut yhteensä 211 liigapeliä runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Maalivahti on edustanut liigaurallaan Tiikereitä, Erä III:sta, TPS:aa ja M-Teamia. Kaudella 2006-07 Still juhli Erä III:n kanssa Suomen mestaruutta.

Päävalmentaja Markus Huhtimo on tyytyväinen hankintaan.

– Laura tuo meidän joukkueeseen hyvää ryhtiä takalinjoille. Kokemusta löytyy ja joukkueessa on hänelle paljon tuttuja kasvoja. Lauralta löytyy myös Erä-taustaa, joten meidän kotimökki ei ole mikään uusi paikka hänelle. Odotan, että Laura ottaa stepin eteenpäin omassa hommassaan ja tuo meidän maalivahtiosastolle hyvää kilpailua.

– Uskon vakaasti, että tässä on sellainen sopiva musta hevonen näihin karkeloihin, sillä tällä mimmillä on varmasti vielä meidän ryhmään paljon annettavaa. Toki edelleen työmäärä pitää olla kova ja menohaluja täytyy löytyä, Huhtimo kommentoi.

Still uskoo, että ErVillä on mahdollisuuksia päästä pitkälle.

– Moni pelaaja täällä on ottanut isoja askeleita eteenpäin. Joukkue on nuori, mutta toisaalta saanut jo paljon kokemuksia. Ilmapiiri on sellainen, että uskalletaan tehdä ja kokeilla. Uskon sen siivittävän meidät pitkälle ensi kaudella, Still sanaili ErVin sivuilla.

ErVin uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen