Divarit

Etelä-Saimaa: Entinen maajoukkuepakki kakkosdivarijoukkueen valmentajaksi

03.06.
2018
Divarit

Aki Seppälä hyppää ensi kertaa valmentajaksi. Kuva: Markku Taurama.

Salibandyn entinen maajoukkuepuolustaja Aki Seppälä jakaa ensi kaudella ohjeita 2-divisioonassa pelaavan PoNoVon vaihtopenkin takana Otto Moilasen aisaparina. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Etelä-Saimaa.

Seppälä, 39, paketoi liigauransa lopullisesti viisi vuotta sitten. Kyseessä on kuitenkin vasta nyt ensimmäinen valmennustehtävä uran jälkeen. Hänet taivutteli Lappeenrantaan 18 vuoden mittaiselta kierrokselta palaava Otto Moilanen.

— Vähän pähkäilin hommaa ja ajattelin, että kokeillaan sitten tätäkin, NST:tä ja Josbaa 12 kautta kestäneellä liigaurallaan edustanut Seppälä kertoi Etelä-Saimaalle.

Sveitsin NLB:ssä Astra Sarnenia viime kaudella valmentanut Moilanen toimii siis PoNoVon päävalmentajana ja Seppälä hyppää apuvalmentajaksi.

— Työnjakoa ei ole käyty vielä hirveän tarkkaan läpi, koska Ottokaan ei ole vielä kotiutunut tänne takaisin. Puhelimessa olemme puhuneet, mutta aika yleisellä tasolla. Pitää ottaa pian vähän kattavampi puhelu ja käydä läpi asioita, Seppälä totesi.

Joutsenon Katajan kasvatti muistetaan nopeana ja lujaa laukovana puolustajana. Seppälän mukaan valmennustehtävien vältteleminen tähän saakka on ollut puhtaasti hänen oma päätöksensä. Seppälän mukaan Lappeenrannan salibandyssä on tapahtumassa hyviä asioita, mikä vaikutti olennaisesti hänen päätökseensä lähteä kokeilemaan myös valmennustehtäviä.

— NST ja PoNoVo ovat sopineet yhteistyöstä, mikä tekee lajille täällä hyvää. Ilmeisesti kysyivät oikeaan aikaan, että rupesin asiaa edes pähkäilemään, Seppälä kommentoi Etelä-Saimaan artikkelissa.

Linkki:
Etelä-Saimaan artikkeli

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila