Divarit

Jymy jatkosopimukseen nuoren puolustajan kanssa – ”Tavoitteet on nostettu korkealle”

20.06.
2018
Divarit

Miko Saarela jatkaa Nurmon Jymyssä. Kuva: Salibandy.fi

Puolustaja Miko Saarela, 23, on tehnyt jatkosopimuksen Nurmon Jymyn Divari-joukkueen kanssa.

Saarela on Jymyn kasvatti ja on pelannut Divaria kahden kauden ajan. Runkosarjassa pelejä on kertynyt 51 ja niissä tehopisteet 10+28. Divarin pudotuspeleissä Saarela on esiintynyt kahdeksan kertaa ja syöttänyt kolme maalia.

Saarela oli innoissaan tulevasta pelikaudesta.

– Hienot fiilikset jatkaa Jymyssä. Tuttu ympäristö, tutut ihmiset ja upea seura, joten päätös oli kohtuu helppo. Ensi kaudella tullaan näkemään toivottavasti hieman uudenlaista Jymyä. Nyt kesä painetaan kovasti hommia ja syksyllä sitten räjähtää. Tavoitteet on nostettu korkealle. Nähdään hallilla, Saarela kommentoi Jymyn Facebook-sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen