Liigat

Koovee hankki maalivahdin, puolustajan ja hyökkääjän – Koskiset jatkavat

14.06.
2018
Liigat

Petteri Puustinen (vas.) edustaa ensi kaudella Kooveeta. Kuva: Markku Taurama

Koovee julkaisi torstaina kolme uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tomi Aaltonen siirtyy Tampereelle Hämeenlinnan Steelersistä, hyökkääjä Petteri Puustinen Lappeenrannan NST:stä ja puolustaja Ristomatti Lummikko Pirkkalan Pirkoista.

Aaltonen, 26, on edustanut viimeiset kaksi kautta liigassa pelaavaa Steelersiä ja yhden liigakauden Nokian KrP:ta. Liigapelejä on kertynyt yhteensä 66. Divarissa Aaltonen on torjunut 114 ottelua FoSun ja Wirmon paidoissa.

Puustinen, 25, on pelannut koko pääsarjauransa NST:ssä. Liigassa laiturille on kertynyt 83 peliä tehoin 45+29. Divarissa Puustinen on esiintynyt 50 kertaa ja iskenyt pelaamissaan otteluissa 62 pistettä (40+22).

Lummikko, 27, sai sopimuksen Kooveen kanssa try outin kautta. Puolustaja on pelannut viime kausina pääosin kakkosdivisioonassa Pirkkain riveissä. Kaudella 2015-16 PirPi pelasi Divarissa ja Lummikko pelasi 24 peliä tehoin 19+13.

Koovee ilmoitti samalla, että puolustaja Ossi Koskinen sekä hyökkääjä Topi Koskinen jatkavat tamperelaisseurassa myös tulevalla kaudella. Tiedotteen mukaan Kooveella on nyt 23 sopimusta kasassa ja koko ensi kauden joukkue julkaistaan myöhemmin kesällä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen