Liigat

KSML: Siirtosaaga ohi – Peter Kotilainen jatkaa Happeessa

08.06.
2018
Liigat

Keskisuomalainen uutisoi torstaina, että Peter Kotilaisen ura jatkuu Happeessa. Kuva: Juhani Järvenpää

Sanomalehti Keskisuomalainen uutisoi torstaina, että huippuhyökkääjä Peter Kotilainen, 23, jatkaa Jyväskylän Happeen riveissä.

Kotilainen neuvotteli ruotsalaisseura FBC Kalmarsundin kanssa siirrosta pitkin kevättä, mutta sopimusta ei lopulta syntynyt. Happee ja Kotilainen ehtivät ilmoittaa aiemmin, että tiet erkanevat ja laituri jatkaa uraansa ulkomailla. Siirtoasiasta voit lukea lisää linkeistä.

Kotilainen on nuoresta iästään huolimatta tehnyt kovaa jälkeä Salibandyliigassa. Laituri on pelannut Happeen ja Classicin (yksi kausi) kanssa 144 runkosarjan kamppailua tehoin 160+143 ja 68 pudotuspelikamppailua pistein 49+49. Kotilaisella on palkintokaapissaan kolme SM-hopeaa, joista viimeisin tuli tänä keväänä. Vuodelta 2016 löytyy myös pronssinen mitali.

Maajoukkueessa Kotilainen niitti mainetta eritoten joulukuussa 2016 pelatussa MM-turnauksessa, jolloin Kotilainen voitti pistepörssin ja valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi, kun Suomi juhli MM-kultaa Riiassa. Myös maajoukkueessa Kotilainen on ollut sangen tehokas, kuten tehosarake 21+22 (31 peliä) kertoo.

Lue myös:
Tähtihyökkääjä valaisi suunnitelmiaan – Peter Kotilainen siirtyy ulkomaille
Kotilainen ja agentti äimänä ruotsalaisen seurapomon toiminnasta: ”Kunnioitus oli alhaista”
Kalmarsundin urheilupomo Kotilaisesta: ”Olisi ollut käytännössä parhaiten palkattu pelaaja koko Ruotsissa”

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen