Länsi-Suomi: Mestaruuden jälkeen potkut saanut Kaipio valmentaa ensi kaudella kakkosessa

Matti Kaipio valmentaa ensi kaudella 2. divisioonassa. Kuva: Anssi Koskinen

Matti Kaipio valmentaa ensi kaudella 2. divisioonassa. Kuva: Anssi Koskinen

Värikäs salibandyvalmentaja Matti Kaipio sai huhtikuussa potkut, vaikka hän valmensi SB-Pron naisten Suomen mestariksi. Länsi-Suomi uutisoi tiistaina, että Kaipio valmentaa ensi kaudella miesten kakkosdivisioonassa pelaavaa Säkylän Karhukoplaa.

Kaipion pitkälle valmennusuralle on mahtunut monenlaista valmennuspestiä. Ennen SB-Prota Kaipio luotsasi pari kautta TPS:n naisten liigajoukkuetta ja johdatti mustavalkoiset Suomen Cupin voittoon vuonna 2017. Kaipio toimi myös naisten maajoukkueen päävalmentajana viime vuosikymmenellä.

Kokenut valmentaja otettiin ilolla vastaan Säkylän suunnalla.

– Seura yksinkertaisesti koki, että tämän tason nimi ei ole joukkuetta valmentanut. Halusimme katsoa tämän kortin, seuran puheenjohtaja ja edustusjoukkueen hyökkääjä Jussi Reko kommentoi lehdelle.

Lue myös:
Kultasuihkusta kylmään suihkuun – valmentaja sai potkut Suomen mestaruudesta huolimatta

5 comments

  1. Nyt sai tämä joukkue aidon osaajan valmennukseen. Mielenkiintoista nähdä pystyykö pelaajat treenaamaan niin kovaa kuin ammattivalmentajan johdolla pitää treenata. Hiki tulee virtaamaan ja paljon.

  2. Tuo draama tuskin vuotta pidempää kestää. Mielenkiintoista nähdä saako Kako yhtään parempaa joukkuetta kasaan kuin viime kaudella.

  3. Kaipio ammattivalmentaja? Ei ole.
    Käykää kysymässä vaikka Pro, TPS, BB ja HU.

  4. Juu kyllä muutama vuosi sitten Kaipion alaisuudessa pelanneena voin kertoa että vierasreissulla uudet suklaamaut kiinnosti enemmän kuin peli. Toivottavasti mennyt eteenpäin ja uusi joukkue sai hyvän koutsin.