Maajoukkueet

Miesten maajoukkue kaatoi U23-ryhmän selkein luvuin

01.06.
2018
Maajoukkueet

Kuva: Salibandyliitto

Suomen miesten salibandymaajoukkue ja Suomen miesten U23-maajoukkue leireilevät perjantaihin asti yhdessä Eerikkilän urheiluopistolla.

Leirin tiimellyksessä miteltiin myös harjoitusottelu, jossa opiskelijoiden MM-kisoihin valmistautuva ryhmä haastoi A-maajoukkueen. Kokeneempi osasto ei antanut haastajille juuri siimaa ja vei voiton maalein 7-2.

Salibandyliiton raportoinnin perusteella maalivireessä oli erityisesti Ville Lastikka, joka oli joukkueen etevin myös juoksutestissä. Maalivahteja peluutettiin siten, että Eero Kosonen ja Pyry Luukkonen vahtivat U23-maajoukkueen maalia ja miesten maajoukkueen tolppien välissä nähtiin Joonas Kaltiainen ja Lassi Toriseva.

Salibandyliiton uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen