Pelicans hankki liigakokemusta takalinjoilleen ErVin riveistä

Minttu Broströmin liigaura jatkuu Pelicansissa. Kuva: Pelicans SB

Minttu Broströmin liigaura jatkuu Pelicansissa. Kuva: Pelicans SB

Naisten Salibandyliigaan noussut Pelicans SB julkaisi viime viikolla uuden pelaajasopimuksen. Minttu Broström, 26, liittyy joukkueen takalinjoille EräViikingeistä.

Broström, 26, on edustanut liigaurallaan ErVin lisäksi Erä III:sta. Puolustaja on pelannut urallaan yhteensä 100 peliä runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Maaleja on kertynyt seitsemän ja syöttöpisteitä viisi.

Menneellä kaudella Broström pelasi vain viidessä ottelussa. ErVi sijoittui sarjassa pronssille ja se on myös Broströmin liigauran ainoa mitali.

Kyseessä oli toinen ErVistä hankittu pelaaja Pelicansilta. Myös Iina Latvala edustaa tulevalla kaudella lahtelaisryhmää.

Pelicansin uutinen

3 comments

  1. Joo näyttäisi ErVistä olevan selkeä linja, eli ulospäin lähtee pelaajia isommalla joukolla. Nopeasti vilkaistuna siirtolistalta: 2 x enemmän lähtee pois seurasta. Toisaalta en ihmettele viimekauden jälkeen. joukkueisiin otetaan pelaajia yli tarpeen ja lopulle 5-15 pelaajalle jää maksajan rooli. Se sitten tappaa kehityksen kokonaan…

  2. erviin taitaa jäädä se ydinporukka joka on aikanaan pelannut m-teamissa. Tämä porukka tunnetaan myös nimellä ”hesenkultakottijengi”