Liigat

SM-hopeamitalistille kuusi uutta pelaajaa – joukkue julkaistaan elokuussa

27.06.
2018
Liigat

Kokenut Emma Rantanen siirtyy Classiciin. Kuva: Esa Takalo

Keväällä SM-hopealle jäänyt Tampereen Classic julkaisi viikon alkuun kuusi uutta pelaajasopimusta. Tamperelaisseura nappasi kolme pelaajaa Kooveesta, kaksi Hämeenlinnan Steelersistä ja yhden SB-Prosta.

Kooveesta Classiciin siirtyvät Emma Rantanen, Pauliina Silvennoinen ja Aino Lahti. Kolmikon kokenein on Rantanen, joka on pelannut Salibandyliigassa kymmenen kauden ajan. Rantanen edusti neljä ensimmäistä liigakauttaan Classicia ja viimeiset kuusi ovat menneet Kooveen riveissä. Rantanen on pelannut yhteensä 173 liigapeliä (26+44) ja juhlinut SM-kultaa neljästi Classicin paidassa.

Silvennoinen on esiintynyt kaudella 2016-17 10 kertaa Salibandyliigassa ja maalannut kahdesti. Lahti ei ole vielä pelannut pelejä liigatasolla.

Steelersistä joukkueeseen liittyvät Meri Jokinen ja Annu Selinummi. Jokiselta löytyy liigakokemusta kausilta 2014-15 sekä 2016-17. Otteluita on kertynyt 44 ja niissä tehopisteet 8+5. Mukaan liittyy myös 18-vuotias Selinummi, joka esiintyi liigakaukalossa kaudella 2016-17 iskien tehot 7+4. Selinummi kuului Suomen U19-maajoukkueeseen, joka nappasi MM-hopeaa tänä keväänä.

Marjut Kinnunen on pelannut liigatasolla 149 ottelua seitsemän kauden aikana. Hyökkääjä on edustanut SB Vantaata, Erä III:sta, Tiikereitä, PSS:aa ja viimeisimpänä SB-Prota. Tänä keväänä Kinnunen juhli SM-kultaa ja keväällä 2017 SM-pronssia. Tehopisteitä uralla on kertynyt 51+36.

Classic ilmoitti samalla, että se julkaiseen ensi kauden joukkueensa elokuussa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen