Maajoukkueet

Suomen miehet ja naiset höykyttivät Japania opiskelijoiden MM-kisoissa – Veera Kauppi 5+7

27.06.
2018
Maajoukkueet

Ruotsissa pelaava Kevin Söderling iski tehot 8+2 Japania vastaan. Kuva: Mika Hilska

Suomen miesten ja naisten salibandyn opiskelijamaajoukkueet kohtasivat keskiviikkona Japanin vastaavat ryhmät Lodzin opiskelijoiden MM-kisoissa. Miehet kaatoivat Japanin lukemin 29-2 ja naiset luvuin 33-0.

Miesten ottelun suomalaisonnistujia olivat kovat tehopisteet mättäneet Kevin Söderling (8+2), Miko Kailiala (4+4), Ville Lastikka (4+1) ja Albert Koskinen (3+2). Suomi hävisi avausottelussa Tshekille maalein 6-2, mutta jatkaa tuloksen myötä todennäköisesti perjantain välierissä.

Ottelutilastot

Suomen naiset pelasivat keskiviikkona turnauksen avauspelinsä ja Japani sai tuta sinivalkoisten tulivoiman vielä miehiäkin karummin. Suomi avasi MM-urakkansa vakuuttavalla 33-0-voitolla. Suomen tehopelaajia olivat eritoten Veera Kauppi (5+7), Oona Kauppi (7+3), Senni Hietanen (5+1), Jenna Saario (4+2) ja My Kippilä (1+5).

Naiset pelaavat torstaina turnauksen toisen ottelunsa klo 15, ja silloin vastaan astelee emäntämaa Puola.

Ottelutilastot

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen