Divarit

Tiikereille kaksi uutta pelaajaa – Ahtiainen ja Kokljuschkin Vantaalle

19.06.
2018
Divarit

Riku Ahtiainen ja
Mattias Kokljuschkin edustavat Tiikereitä ensi kaudella. Kuva: Tiikerit

Riku Ahtiainen ja Mattias Kokljuschkin pelaavat ensi kaudella miesten Divaria Tikkurilan Tiikereiden riveissä.

Maalivahtina toimiva 24-vuotias Ahtiainen on pelannut aiemmin urallaan Salibandyliigassa ja miesten Divarissa NST:n, PSS:n ja M-Teamin riveissä. Liigapelejä on kertynyt tilille yhteensä kahdeksan ja Divarin otteluita 43. Viime kaudella Ahtiainen edusti kakkosdivisioonan Pelicansia (PHSB).

Kokljuschkin, 23, on pelannut viimeiset kaudet Ruotsissa opiskeluiden vuoksi. Tiikereiden kasvatti edusti Ruotsissa Gävle GIK:n sekä Falunin organisaatioita. Kokljuschkinilla ei ole aikaisempaa kokemusta pääsarjatasolta.

Tiikereiden uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen