Liigat

Video: Isäntäjoukkue Bohemia Trophyn voittoon – Welhot jäi voitoitta

19.06.
2018
Liigat

Isäntäjoukkue juhli Tshekin turnauksen voittoa. Kuva: Bohemia Trophy

Salibandyliigassa pelaava SB Welhot osallistui menneenä viikonloppuna Tshekissä pelattuun Bohemia Trophy -turnaukseen. Suomalaisryhmä jäi kuuden joukkueen turnauksessa viimeiseksi.

Alkusarjan peleissä Welhot hävisi Tshekin liigan Technology Florbal MB:lle maalein 3-2 ja Ruotsin Superliigan Linköpingille osumin 9-4. Jatko-otteluissa Slovakian maajoukkue kaatoi kuopiolaiset 5-2 ja viidennestä sijasta pelattu kamppailu meni ACEMA Sparta Prahalle lukemin 11-9. Puolustaja Riku Tuononen oli hyvässä pistevireessä ja tehot 4+4 siivittivät puolustajan kokonaispistepörssin kuudenneksi.

Turnauksen voittajaksi kruunattiin Technology Florbal MB, joka kaatoi alkulohkossaan Linköpingin ja Welhot. Jatkopeleissä kaatui Slovakian maajoukkue ja finaalissa Dalen maalein 10-5. Finaalin maalikoosteen voit katsoa ohesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen