Divarin pistekuningas siirtyy Sveitsiin – myös Steelers-puolustaja samaan seuraan

Tero Saaristo (vas.) jatkaa uraansa Sveitsin NLB-sarjassa. Kuva: Ari Honkonen

Tero Saaristo (vas.) jatkaa uraansa Sveitsin NLB-sarjassa. Kuva: Ari Honkonen

Divarin pistepörssin viime kaudella voittanut Tero Saaristo siirtyy Sveitsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Floorball Thurgaun riveihin. Samassa seurassa pelaa ensi kaudella myös Lauri Viitala.

Saaristo pelasi viime kauden SB Vaasan riveissä. Divarin kaikkien aikojen pistepörssin kakkosnimi 26 ottelussa tehot 32+26=58.

Thurgau ei ole vielä tiedottanut sopimuksesta kotisivuillaan, mutta se löytyy jo kansainvälisen salibandyliiton IFF:n siirtolistalta.

SB Vaasan lisäksi Blue Foxissa ja Woodcuttersissa Divaria pelannut Saaristo on tahkonut urallaan 246 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä pisteet 288+173=461.

NLB-seura tiedotti jo aiemmin kuluvana kesänä, että myös Steelersissä pelannut puolustaja Lauri Viitala pelaa ensi kaudella Thurgaussa.

14 comments

  1. Tulee maitojunalla takasin pohjanmaalle niin kuin aikanaan trackersista ja karhuista….

  2. Uskoa että edes lähtee,tai sit toinen vaihtoehto että pelaa 10 peliä ja jengillä niin kovaa pata jumissa että pakko laittaa pois.

  3. Veikkaan ja uskon, että pelaa ainakin muutaman vuoden menestyksekkäästi tuolla. Samanlainen kitinä oli aikanaan kun Jarmo Eskelinen lähti Sveitsiin Woodiksesta. Edellinen teki hienon uran Sveitsissä ja Saksassa vaikka moni odotti takaisin parin viikon päästä viimeistään. Molemmat erittäin taitavia taitelijaluonteisia pelaajia, jotka herättää tunteita puolesta ja vastaan. Fakta on kuitenkin se, että Saaristo on järjettömän tehokas kaveri, joka tulee tekemään isot pisteet tuolla divarissa. Toivotan onnea ja tsemppiä reissuun Terolle👍

  4. Jotenkin tuntuuu oudolta ettei Saaristolle ole liigapelit oikein auvenneet. Ne kahdeksan peliä mitä mies on pelannut liigassa on mennyt kuitenkin aika hyvin ( 9+0 )

  5. Aivan mahtava juttu Terolle ja tsemppiä sinne! Teron kanssa muutaman vuoden pelannut ja onhan kaverilla hyvä sydän! Pitää muistaa että jokaisella on joskus huonoja ja hyviä päiviä! Hienoa Tero!

  6. Aivan järjettömän suuri sydän ja erittäin hieno mies tämä Tero, kun käskee muita olla tuntematta alemman sarjatason pelaajia. Muutaman vuoden hänen kanssaan pelanneena eikä tervehdi enään, mahtava tyyppi.

  7. kai toteutit käskyä:);) No Vaasassa on nyt niin alhaisen sarjatason toimintaa koko touhu, että parempi ettei moikkaakaan…

  8. Varmaan vittumainen joukkueen ulkopuolisille, mutta joukkueelle kullanarvoinen aina.

  9. En tiedä Saaristosta. Mutta Lauri Viitala on hyvä vahvistus puolustukseen. Nopeajalkainen puolustaja. Hyvä tekemään peliä.

  10. Ei jeesus mikä undulaatti! #jäi #lompakko #kotiin

  11. se liittyi tavalla mistä sinä et tiedä, että herätys sielläkin kun et mistään mitään tiedä. #ei #ole #eka #kerta

  12. Jäikö lääkkeet ottamatta aamulla. Voi vitsi mitä porukkaa!