Maajoukkueet

Suomi-Ruotsi -maaottelut mitellään syyskuussa Porvoossa

09.07.
2018
Maajoukkueet

Naisten maajoukkueet kohtasivat viimeksi huhtikuussa Nurmijärvellä. Kuva: Juhani Järvenpää

Naisten ja U19-tyttöjen Suomi-Ruotsi-maaottelupäivä järjestetään 1.9. Porvoossa. Pelipaikkana on tuttu Kokonhalli. U19-tyttöjen ottelu alkaa klo 13, ja maailman parhaat naisjoukkueet iskevät yhteen klo 16.

Tapahtuman järjestäjäkumppanina Salibandyliitolle toimii kaupungissa jo pitkään upeaa salibandytyötä tehnyt Porvoon Salibandyseura.

– Maaottelutapahtuman saaminen Porvooseen on iso asia niin kaupungin urheilulle kuin Porvoon Salibandyseurallekin, PSS:n toiminnanjohtaja Anssi Jukka myhäilee.

– Edellisistä maajoukkuetason salibandyotteluista on Porvoossakin kulunut jo aikaa, joten on hieno saada huipputason peliä näytille porvoolaiselle urheiluväelle. Uskomme myös saavamme katsomot täyteen innokasta salibandyväkeä, kun vastassa on Ruotsi. Se jo itsessään nostaa varmasti tapahtuman kiinnostusta. Porvoossa salibandy tunnetaan erinomaisesti, ja Porvoo kaksikielisenä kaupunkina tuo varmasti oman lisämausteensa Ruotsi-otteluihin.

PSS:n pelaajat ovat perinteisesti tuttu näky Suomen naisten ja tyttöjen maajoukkueissa.

– Olisi varmasti hienoa nähdä oman kaupungin pelaajia myös kotitapahtumassa. Olemme innostuneita hienosta tilaisuudesta tuoda salibandya taas uudella tavalla näkyville Itä-Uudellemaalle. PSS tekee parhaansa, että tapahtuma onnistuu erinomaisesti. Joukkueet ratkaisevat sitten paremmuutensa pelikentällä, Anssi Jukka lupaa.

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.