20-vuotias hyökkääjä Blue Foxista Nurmon Jymyyn – takana vasta kaksi pelikautta

Miikka Honkaniemi pelaa ensi kaudella Nurmon Jymyssä. Kuva: Nurmon Jymyn Instagram-tili

Miikka Honkaniemi pelaa ensi kaudella Nurmon Jymyssä. Kuva: Nurmon Jymyn Instagram-tili

Divarin Nurmon Jymy julkaisi torstaina uuden pelaajasopimuksen. Viime kaudella Blue Foxia edustanut Miikka Honkaniemi, 20, pelaa ensi kaudella Jymyn paidassa.

Honkaniemi debytoi viime kaudella miesten Divarissa. Ensimmäisellä kaudellaan hyökkääjä iski tehot 3+6 21 ottelussa. Blue Fox putosi kauden päätteeksi sarjatasoa alemmaksi.

Erikoista Honkaniemen urassa on se, että hyökkääjä aloitti uransa kaudella 2016-2017 Nibacoksen (2. div.) paidassa, joten tuloillaan on vasta miehen kolmas pelikausi.

– Tulevalle kaudelle täydellä innolla uuteen joukkueeseen sisään ja lähetään pelaan parempaa kautta kuin viime vuonna, Honkaniemi kommentoi Jymyn sivuilla.

Jymyn uutinen

14 comments

  1. Kerrassaan hienoa tämänlainen. Varmasti lahjakas nuorimies ja palkkansa veroinen pelaaja. Täytyy sanoa kuitenkin, että vain mieten sählyn puolella on mahdollista tulla aivan pystymetsistä ja alkaa pelaamaan huipputasolla salibandyä. Sen verran matala taso on vielä Suomen miesten salibandyn puolella.

    Eli ei muuta kuin tsemppiä Miikalle! Olkoon kautesi tännä onnistumisia. Ja tsemppiä myös Jymylle.

  2. Tai sitten asioita on tehty oikein… tapaus Patrik Laine… 2divari pelaajasta yhdessä kesässä liiga tähdeksi ja siitä änäriin, ei sr niin vaikeeta lätkässäkään ole kun on lahjakas ja laittaa ne haalarit päälle ja rupee tekee hommia.

  3. Ikävä kyllä kertoo enemmän lajista kuin persoonasta. Salibandy kaikkien kiva peli, kaukana ammattilaislajista. Tulee jäämään Suomessakin marginaalilajiksi kun talkoohenkiset kyllästyy panostamaan. Sponsoreita lajiin ei tahdo saada millään, muuttunut viimeisen parin vuoden aikana.

  4. Jos mahtuu divarijoukkueseen niin ei vielä ole lähelläkään salibandyn huippua eli pitkä matka on.

  5. Mikäli urheilutausta on vahva, niin uutena lajiin tuleminen ei ole mahdotonta. Näin myös esimerkiksi yleisurheilussa ja koripallossa. Haukutaanko nyt nekin lajit yhdessä?

  6. Siis nytkö täällä ihan tosissaan puhutaan ”huipputason salibandystä”, kun uutinen käsittelee jotain Nurmon Jymyyn siirtynyttä pelaajaa?

  7. Eiköhän pallo löydä tutusti ns ”häntäluun alle” isukin toimesta tulevallakin kaudella.

  8. Täällä ne poikakaverit hehkuttaa jotain nevöhöödiä, hahaha. Ihan nobody ja sellaisena pysyy.

  9. On muuten hyvä pelaaja varustettuna hyvällä pelisilmällä. Hienoa, että pääsee uralla eteenpäin. Mielestäni tämä kertoo enemmän alasarjoissa ja etenkin omalla ajalla tehdystä erittäin hyvästä työstä, kuin salibandyn yleisestä tasosta. Tsemppiä kauteen ja #tulilähtee