Liigat

Czech Open käynnistyi tänään – nämä Suomen liigajoukkueet ovat mukana

09.08.
2018
Liigat

PSS on mukana Czech Openissa. Kuva: Juhani Järvenpää

Arvostettu salibandyturnaus Czech Open on tällä hetkellä käynnissä Prahassa ja päättyy sunnuntaina.

Eliittisarjoista löytyy myös suomalaisosaamista. Miesten sarjaan osallistuvat EräViikingit ja Nokian KrP ja naisten sarjaan EräViikingit sekä PSS.

Miesten sarjassa ErVi aloitti turnauksensa kaatamalla tshekkiläisen Bohemiansin maalein 6-2. Se kohtaa alkulohkossaan vielä sveitsiläisen Zug Unitedin sekä ruotsalaisen Höllvikenin. KrP kärsi sen sijaan 4-1 -tappion tshekkiläistä Florball Chodovia vastaan. KrP mittaa alkulohkossa vielä sveitsiläisen Floorball Könizin ja FBC Ostravan pelivireet.

Naisten sarjassa PSS aloitti turnauksen hurjalla tuloksella kaataen Tshekin U19-maajoukkueen maalein 8-0. Lohkossa pelaavat myös sveitsiläinen Kloten Dietlikon Jets sekä tshekkiläinen SC Tempish Vitkovice. ErVin naiset aloittivat turnauksen myös voitokkaasti kaatamalla Tatran Tresovicen maalein 8-2. Helsinkiläisjoukkue kohtaa lohkossaan vielä ruotsalaisen IBF Falunin sekä tshekkiläisen Ivanti Tigers Jizni Meston.

Turnauksen aikatauluja ja tuloksia voit tarkastella tämän linkin takaa.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Praha, Tshekki

Twitter: @joelsiltanen