EräViikingit ylsi kolmannelle sijalle Czech Openissa

EräViikinkien molemmat edustusjoukkueet osallistuivat Czech Openiin. Kuva: EräViikinkien Twitter-tili

EräViikinkien molemmat edustusjoukkueet osallistuivat Czech Openiin. Kuva: EräViikinkien Twitter-tili

EräViikinkien miesten liigajoukkue oli parhaiten menestynyt suomalainen eliittitason joukkue viikonloppuna pelatussa Czech Openissa. ErVi hävisi turnauksen välierissä rankkarikisan ruotsalaista Pixboa vastaan ja saavutti sen myötä jaetun kolmannen sijan turnauksessa.

Miesten eliittisarjan voittoon ylsi lopulta Falun, joka kaatoi Pixbon finaalissa luvuin 4-1. Nokian KrP:n kohtalona oli tippua ErVille turnauksen puolivälierissä.

Naisten eliittisarjassa ErVin tie tyssäsi Faluniin loppulukemin 4-2. PSS ei taasen yltänyt jatkolohkosta puolivälieriin asti. Naisten mestaruuden vei ruotsalainen Pixbo, jota edustavat suomalaispelaajat Laura Manninen sekä Mia Karjalainen.

Turnauksen voittoa juhli myös yksi suomalaisjoukkue, kun Fousek Team kaatoi #LIUTTUn miesten avoimen sarjan finaalissa maalein 3-1.

3 comments

  1. Hieno tulos. Yhtään noin kovaa ei löydä liigasta kuin nuo ruotsalaiset seurat. Tästä on hyvä lähtä kauteen.

  2. Sama tulos kuin vuosi sitten. Ei sen kummepi. Vain vähämaalisempi. Eli noutaja tulee pudotuspeleissä aika nopesti. Pahoja menetyksiä runkopelaajien osalta.

  3. Tulos kyllä sama kuin viime vuonna, mutta peliesitykset monta luokkaa parempia. Oikeastaan ainoa joukkue joka pystyi esim. Falunia haastamaan. Kaikenkaikkiaan huomattavasti tasapainoisempi esitys kuin viime vuonna.