Liigat

Juha Kiviniemi ei jatka TPS:n toiminnanjohtajana

08.08.
2018
Liigat

Juha Kiviniemi (oik) ei jatka TPS:n toiminnanjohtajana. Kuva: Juha Käenmäki

TPS Salibandy ry julkaisi keskiviikkona tiedotteen, jonka mukaan Juha Kiviniemi, 34, ei jatka seuran toiminnanjohtajana.

Tiedotteessa annetaan ymmärtää, että Kiviniemen lähdön pääsyy on se, että hänen ja seuran hallituksen näkemykset ovat ristiriidassa sen suhteen miten seuraa tulisi kehittää. Tiedotteen mukaan tiet erosivat yhteisymmärryksessä.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kiviniemen tilanne oli huono jo ennen juhannusta, jolloin hän toimi viikon ilman työvelvotteita ennen kesälomalle jäämistään. Tuolloin huhuiltiin laajalti, että Kiviniemi olisi saanut potkut tehtävästään.

Kiviniemen toiminnanjohtajan pesti starttasi vuonna 2011 ja vuosien varrella TPS:n taloudellinen tilanne koheni sen verran, että se pääsi veloistaan vuonna 2015.

– TPS Salibandy ei olisi mitään ilman kaikkia uskollisia kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan, lämmin kiitos näistä vuosista heille. Haluan kiittää erikseen myös kaikkia niitä seuratoimijoita, joiden kanssa olen saanut työskennellä. Olen saanut tehdä töitä hienojen ihmisten parissa todella hienossa seurassa. Minun sydämeni on mustavalkoinen ja sellaisena se myös aina pysyy, Kiviniemi vakuutti tiedotteessa.

Hallituksen edustaja kiitteli myös Kiviniemen panosta seurassa.

– Juha Kiviniemi on tehnyt reilun seitsemän vuoden ansiokkaan työuran toiminnanjohtajana seuran eteen, mutta hänen ja seuran hallituksen tulevaisuuden suunnitelmat eivät tässä vaiheessa enää kohdanneet. Päädyimme tähän ratkaisuun yhteisymmärryksessä Kiviniemen kanssa. Kiviniemi nosti koko TPS Salibandyn toiminnan ihan uudelle tasolle. Seuran taloustilanne saatiin myös vakaalle pohjalle hänen johdollaan, ilman että urheilullisesta menestyksestä ja seuran toiminnan kehittämisestä täytyi tinkiä, TPS Salibandyn hallituksen puheenjohtaja Toni Lahtela kiitteli tiedotteessa.

TPS ei kertonut tiedotteessaan uuden toiminnanjohtajan nimittämiseen liittyviä tietoja.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Praha, Tshekki

Twitter: @joelsiltanen