Divarit

Juuso Pellinen täydentää Jymyn maalivahtikolmikon

07.08.
2018
Divarit

Juuso Pellisen ura jatkuu Nurmon Jymyssä. Kuva: Nurmon Jymyn Instagram-tili

Divarin Nurmon Jymy julkisti tällä viikolla lopullisen maalivahtikolmikkonsa. Joonas Viitalan ja Julius Kivimäen lisäksi Juuso Pellinen kuuluu Divari-joukkueen maalivahtikavalkadiin.

Pellinen ja Kivimäki ovat pelanneet aiemmin SPV:ssä ja 20-vuotias Pellinen siirtyy joukkueeseen virallisesti SPV:n A-junioreista. Maalivahdille on kertynyt viime vuosina kuitenkin kaikkiaan kahdeksan ottelua Salibandyliigassa. Kaudelta 2016-17 Pellinen sai nimiinsä SM-pronssia.

Jymyn uutisen mukaan Pellinen näkee pohjalaisseuran hyvänä ponnahduslautana uran kannalta.

– Valitsin Jymyn ensi kauden seurakseni, koska näen, että se on seuraava iso eteenpäin vievä askel urakehitykseni kannalta. Tavoitteena tulevalle kaudelle on saada ensimmäisiä kunnon kokemuksia miesten sarjoista ja saada sitä kautta oppia, mitä pelaaminen pääsarjatasolla oikeasti on ja mitä se vaatii, Pellinen sanaili.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Praha, Tshekki

Twitter: @joelsiltanen