Kakkosdivarijoukkue hankki lisää liigakokemusta – Sipilä ErVistä Hakunilaan

Mikko Sipilän ura jatkuu kakkosdivisioonassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Mikko Sipilän ura jatkuu kakkosdivisioonassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Kakkosdivisioonassa pelaava AC HaKi julkaisi torstaina uuden pelaajasopimuksen. Mikko Sipilä, 34, liittyy joukkueen vahvuuteen Salibandyliigan ErVistä.

Sipilä on pelannut urallaan 208 liigaottelua AC HaKissa, Erässä, Viikingeissä ja EräViikingeissä. Salibandyliigassa tehopisteitä on kertynyt 61+86. Divarissa Sipilä on esiintynyt SB Vantaan ja Rangersin paidoissa. Sipilä on pelannut urallaan myös Sveitsin liigassa.

Konkarihyökkääjän lisäksi HaKin uusia pelaajia tulevaa kautta ajatellen ovat Aatu Lippojoki (ErVi), Ilkka Koski (ErVi), Jussi Laamanen (SBS Blues), Teemu Partanen (SBS Blues), Riku Lamminen (SBS Blues) ja Niko Laitinen (SBS Blues).

Viime kaudella HaKi ylsi Divarin karsintojen viimeiseen vaiheeseen saakka.

Lue lisää HaKin sivuilta

21 comments

  1. On tämä haki kyllä tulossa kovaa tahtia divaria kohden. Ei ole kyllä muilla kakkosdivarijoukkueilla mitään sanottavaa. Blackbirds putosi jo viime keväänä vakuuttavasti ja PSS on ollut aina hakin edessä pahvia, SB Vantaasta puhumattakaan. Edes haastajaksi povatulla HIFK:lla ei vaan yksinkertaisesti riitä, mutta syyt taitaakin siinä organisaatiossa olla taustojen puolella. Hawks taas pelaa aivan väärää sarjaa ja kings kuuluisi jo ikämiessarjojen puolelle. Vantaalla pelataankin pääsarjatason sählyä kahden eri joukkueen voimin ensi kaudella. Derbyjä odotellessa 🙂

  2. Älä viitsi ”Jari” valehdella. Esim. 2016 kaudella PSS kepitti pikkuruisen hakin 9-4 ja 16-4. Valehtelija.

  3. 2015 kaudella Pss jyräsi hakin 8-7 ja 6-5. Ei mitään palaa. 🙂

  4. Kova on nippu, todennäköisesti kepittäisi puolet divarijengeistä kunnolla treenatessaan. Ongelmaksi tulee se ettei seura oikein voi nousta, divarissa suurinosa Vappulan kaveriporukasta lopettaisi. Sinänsä hauskaa, että joukkue perustuu täysin Vappulan kasaamaan kaveriporukkaan ja taitaa Vappula melkeinpä joukkuetta valmentaa samalla, kunnian ottaa muut heput.

  5. Kyllähän Hakin on tuolla rosterilla pyyhittävä sarja helposti nimiinsä. Ja Hawks pelaa kyllä ihan oikeassa sarjassa, hyvä joukkue kasassa.

  6. Haki imee ErVin kuiviin pelaajista moneskohan tämäkin jo oli. On kyllä kova nippu Hakilla pakko myöntää. Oliko Vappula myös ErVin kasvatteja, tosi hyviä pelaajia nyt haalittu ErVistä niin Hakiin kuin myös Åifiin ja taitaa muutama mennyt myös muualle. Miksi kaikki paremmat pelaajat katoaa ErVistä?

  7. Vantaalla taas vaihteeksi paukutellaan henkseleitä olan takaa kun pari liigapelaajaa liittyy mukaan.

  8. Vaihtopenkin varalämmittäjä taas vauhdissa. Ehkä joku syy että +30 jätkät valuu pois liigasta

  9. Tuskin haki divariin thtää kun kerranviikossa treenaa eikä oikein taida pelimerkin edes riittää divaria läpl on se verran kallista touhua.

  10. kiitoskaikestamitäolettehnytsuomalaisensalibandyneteen sanoo:

    SIPILÄ EI PELAISI ILMAN KARI LINDHOLMIA HAKISSA!!

  11. Ja minä kun luulin, että jokeritrollit hiljenivät siinä vaiheessa, kun jokerit putosi kolmoseen toista kautta putkeen. Katkeruutta ilmassa? Lisäksi sanoisin, että Campon salibandyskene käy vuosi vuodelta mielenkiintoisemmaksi, joten eihän pilata sitä jookos.

  12. Kauankohan nämä hupiveijarit JokeriSalibandy Vantaasta jaksaa vielä maukua. Toimistolla vedellään ristiin ja hihitellään. Janus Haaska räksyttää päivästä toiseen muttei oikein koskaan saa salibandyssä mitään aikaan. Ei saanut pelaajana, eikä oikein coutzinakaan lähde. Mutta kiva että kolmella kersalla on leikkipaikka niin ei tarvi päiväkoteja kuormittaa. Tzempit!

  13. Kai se nyt on ihan selvä, että vanhat pelikaverit menee pelaamaan samaan joukkueeseen. Karesola valmentaa ja Vappula hoitanut joukkueeseen muutamat vanhat pelikaverit. Ja turha täällä väheksyä Karesolan kontakteja, eiköhän se valmentaja ole joka ne pelaajat kuitenkin lopulta päättää, toki kukaan ei tälän tasoisille pelaajille edes sanoisi ei, joita Vappula on sinne haalinut. Karesola hoitanut todennäköisesti nuoret pelaajat ja Vappula sitten nämä konkarit. Kokonaisuutena kova joukkue ja hyvä kokonaisuus valmennuksesta pelaajistoon. Halutessaan menevät varmasti pitkälle.

  14. Nyt oli jo 7.s avainpelaajista jo poistunut ErVistä. Mitenköhän ne meinaa viedä kauden läpi näillä pelaajamenetyksillä? Olisko kannattanut miettiä 2 kertaa 1-divari paikan vastaanottamista, kun ensin tippui 1-div – -> 2 div.

  15. Ei kai siinä. Haalarihommia haalarihommia. Jos haluaa tehdä muutakin kuin vaan tulla paikalle.

  16. Jos Haki vielä yhden tai pari lisää saisi lisäksi esim ErVistä vähän vapaampaa pelitapaa pelaamaan. Niin nousi ykköseen tulisi olemaan selviö… Tosi kova nippu nyt kasassa! Ei kai vaan kukaan lopeta Hakissa…