Mika Kohonen kiistää siirtohuhut ruotsalaislehdelle: ”En tiedä, mistä tiedot ovat peräisin”

Mika Kohosta viedään huhuissa Jyväskylän Happeeseen. Viidesti maailman parhaaksi pelaajaksi valittu konkari kiisti tiedot. Kuva: perwiklund.se

Keskiviikkona ruotsalainen Helsingborgs Dagblad -lehti kertoi, että salibandylegenda Mika Kohonen pelaa ensi kaudella Jyväskylän Happeen väreissä. Torstaina Kohonen kiisti kaiken.

Niin ikään ruotsalaisen Innebandymagazinetin haastattelema Suomen maajoukkuepelaaja ei kommenttiensa perusteella ymmärtänyt, mistä huhuissa on kyse.

– Ei pidä paikkaansa. En tiedä, mistä tiedot ovat peräisin. Minulla ei ole tällä hetkellä sopimusta minkään joukkueen kanssa, Kohonen kertoi.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kohosen Happee-siirron toteutumisen edessä on vielä ainakin yksi sopimustekninen seikka.

Lausunnoista voi kuitenkin päätellä, että peliura on mahdollisesti jatkumassa. Kotikaupunkiin Jyväskylään paluu olisi hänen mukaansa vaikea yhtälö, sillä perhe asuu Ruotsissa.

– Minä pohdin, keskustelen ja katson tilannetta. Haluan ehdottomasti pelata, jos se onnistuu perhettäni ajatellen, hän tuumi.

– Koti on aina koti, ja minusta tuntuu, että perheeni koti on nyt Uppsalassa.

Aiemmin kesällä ruotsalaismediassa huhuttiin jopa, että maailman paras seurajoukkue Falun olisi ollut Kohosen kintereillä.

– Ei ole tarpeellista spekuloida, kenen kanssa olen neuvotellut ja kenen en. Olisi ollut hienoa pelata Falunin ammattimaisessa organisaatiossa, mutta niin ei käynyt.

6 comments

  1. Ei Helppo tilanne varmaan jos asuu kaukana ja pelipaikka Jyväskylässä. Tässä ratkaisu olisi mielestäni muutto ensin Jyväskylään ja sitten neuvottelut tai yrittää nykyisessä asuinpaikassa pelipaikkaa. Omat kokemukset tämän tyylisistä tilanteista vähän samat eli ei pelipaikkaa ole tullut ja korkeintaan huhuiksi nämä tilanteet jääneet.

  2. Edelliselle eli täytyy muistaa että ainakin huhujen mukaan jo Ruotsista kaksi Mikaan liittyvää huhua ei toteutunut ja nyt vähän samalta tämä Happee vaikuttaa. Eli jos Ouluun seuraavaksi hänet haluttaisiin ainakin itse miettisin tiettyä arvokkuutta eli lähtisinkö enää tätä yritystä tekemään. Tai kun Mikakin MM-kotikisat laittanut tavoitteekisi 2020 jos vaikka vuoden päästä nämä tämän kauden yritykset seuroiksi haluaisivatkin hänet jos vaikka ne heikentyneet miettisin samaa arvokkuutta eli miksi minua ei vuosi sitten otettu haluanko enää tulla. Nämä omia kokemuksia mitä joutunut miettimään vastaavasti.

  3. Ei ois Porissakaan käyttöä. Edes rankkareilla, ku miilu tullu veivailee

  4. Tuollaisia omatkin kokemukset miten nämä sopimustilanteet menee eli välillä voit olla kuningas ja välillä korttitalo menee nurin ja et mistään saa mitään järkevää.