NST:lle kaksi uutta pelaajaa – Niemeläinen tekee paluun Nakkisormiin

Eemi Niemeläinen pelasi Salibandyliigaa NST:ssä kaudella 2013-14. Kuva: NST:n Twitter-tili

Eemi Niemeläinen pelasi Salibandyliigaa NST:ssä kaudella 2013-14. Kuva: NST:n Twitter-tili

Miesten Divarin NST on julkaissut lähiaikoina lisää pelaajasopimuksia. Hyökkääjä Eemi Niemeläinen sekä puolustaja Eero Lehtonen edustavat tulevalla kaudella lappeenrantalaisia.

Niemeläinen on pelannut NST:ssä aiemminkin. Kaudella 2013-14 hyökkääjä pelasi 15 liigaottelua ja keräsi niissä yhden syöttöpisteen.

Niemeläinen esiintyi seuraavalla kaudella sangen tehokkaasti miesten Divarissa iskien kaksi maalia kolmeen peliin. Niemeläinen kuului samalla kaudella myös TPS:n liigarinkiin. Lehtosella ei ole pelaajauraltaan kokemusta pääsarjatasolta.

4 comments

  1. Eivät ihan divaritasoa ole nämä kaverit ja samalla naapuri julkistaa Töllikö siirron. Ei nyt kovin vahvaa ole tekeminen.

  2. No ei NST varmaan tavoitteeksi liiganousua ole asettanutkaan. On kuitenkin yllätysvalmis porukka ja nuoret jälleen vuotta vanhempia. Sarjapaikka säilyy, mutta ns. ylimääräisiin tappioihin ei ole varaa.

  3. Kertooko Riston valinta omasta tavoitetasosta enemmänkin? 2-divariin ei mennä kehittymään, sinne mennään siksi että saa pelata kivoja ja rentoja aluesarjan pelejä. Moni peluri ketkä ei ammatikseen lajia pelaa ratkaisee asian samoin. Minusta hyvä että NST rohkeasti nuorentaa joukkuetta ja riskejä siinä varmasti on. Toki yhteistyö seurojen välillä julkistettiin aiemmin ja farmisopimuksen puitteissa pelaajia varmaan siirtyy tilanteen mukaan. Lappeenrannan salibandyssa on pitkästä aikaa toiveita että syntyy jotain isompaa kun seurat puhaltaa yhteen hiileen, sitä ei hirveästi monella paikkakunnalla tapahdu.

  4. NST oli pakotettu nuorentamaan joukkuettaan kun halukkaita tulijoita ei yksinkertaisesti ollut eikä talous salli mitään satsauksia joukkueeseen. Farmisopimuksesta en ollut tietoinen, saa nähdä millaista liikehdintää aiheuttaa. Raporttejen mukaan eilisen perusteella pitäisi vaihtaa päittäin joukkueet kokonaisuudessaan 😀 Mielenkiintoinen tilanne Lappeenrannassa.