Divarit

O2 kiinnitti kolme pelaajaa Happeen organisaatiosta – B-poikien pörssikärki Divariin

10.08.
2018
Divarit

O2 hankki riveihinsä kolme uutta pelaajaa. Arkistokuva: Esa Jokinen

Miesten Divarissa pelaava O2-Jyväskylä julkaisi viikolla kolme pelaajasopimusta. Puolustaja Joonas Lundell, 22, sekä hyökkääjät Lari Mäkelä, 18, ja Mikael Määttä, 29, edustavat joukkuetta ensi kaudella.

Mäkelä pelasi viime kaudella Happeen B-junioreissa ja voitti B-poikien SM-sarjan runkosarjan pistepörssin tehoin 30+15. Hyökkääjä kuuluu myös Suomen U19-maajoukkueen rinkiin, josta valitaan ensi kevään nuorten MM-joukkue.

– Hyvin olen päässyt mukaan jengiin ja nopeesti äijät ottivat sisään joukkueeseen, vaikka kaikki olivat entuudestaan tuntemattomia. En oikein osaa mitään muuta tulevasta sanoa muuta kuin sen, että kiva päästä pelaamaan uudessa joukkueessa, Mäkelä kommentoi O2:n kotisivuilla.

Lundell ja Määttä edustivat viime kaudella Happee Steamersia, joka pelaa miesten 2. divisioonassa. Lundell edusti ”Amppareita” kaudella 2015-16 ja silloin plakkariin kertyi kolme ottelua. Määttä pelasi viime kaudella 12 ottelua ja iski niissä 26 tehopistettä.

O2:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Praha, Tshekki

Twitter: @joelsiltanen