Divarit

Raatarila jää sivuun ennen kauden alkua – Valtosesta NST:n uusi päävalmentaja

10.08.
2018
Divarit

Santeri Raatarilan Lappeenrannan pesti jäi lyhyeksi. Kuva: NST

Lappeenrannan NST:n miesten joukkue vaihtaa päävalmentajaa jo ennen kauden alkua. Santeri Raatarila luopuu pestistään ja Mika Valtonen ottaa vetovastuun.

Raatarila nimitettiin pestiin keväällä ja nyt hän jää pois tehtävästä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Erityisenä syynä mainittiin ajankäytölliset haasteet.

– Tilanne on todella ikävä ja harmittaa itseäni suuresti. Jokainen minut tunteva tietää, että valmentaminen on minulle erittäin suuri intohimo ja valmennustöitä tehdessäni vaadin myös itseltäni erittäin paljon. Nyt tilanne vain ajautui pisteeseen, jossa en omasta arjestani johtuen olisi pystynyt ylläpitämään sitä toiminnan tasoa, minkä jälkeen pystyisin allekirjoittamaan työni jälkeä. Puntaroin asiaa monelta kantilta ja päädyin tekemään tämän vaikean päätöksen, Raatarila kommentoi NST:n sivuilla.

Valtonen kommentoi uutta pestiään seuraavasti.

– NST:n toiminnassa on jo pitkään näkynyt hyvän tekemisen meininki. Etelä-Karjalan liikuttavin seura toimii aktiivisesti lajin suunnannäyttäjänä. Olin positiivisesti yllättynyt avautuneesta mahdollisuudesta toimia tällä kaudella miesten päävalmentajana. Nöyrällä mielellä otan haasteen vastaan. Uskon että valmennustyylini tuo joukkueelle kaivattua peli-iloa ja samalla saa pelaajat ponnistelemaan parempien tulosten puolesta. Valmennushistoriani monen pelaajan kanssa helpottaa työtäni ja on ehdottomasti etu tulevaa kautta ajatellen, Valtonen sanaili NST:n sivuilla.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen