Ruotsalaislehdet: Mika Kohonen palaamassa kotiin – Happee ei kommentoi tilannetta

Mika Kohonen on palaamassa Suomeen ruotsalaislehtien mukaan. Kuva: perwiklund.se

Ruotsalaislehdet HD ja Innebandymagazinet uutisoivat torstaina, että Mika Kohonen, 41, olisi palaamassa Happeeseen ruotsalaisseura FC Helsingborgista.

Kohonen on pelannut Ruotsin liigassa pitkään muutamia kausia lukuunottamatta. Happeeta hän edusti vuodet 1995-2000 ja 2004-2005. Ruotsissa hänen seurojaan ovat olleet Balrog, Storvreta ja Helsingborg. Kohonen on nelinkertainen Ruotsin mestari ja rikkoi vuoden 2017 alussa ensimmäisenä Ruotsin liigan pelaajana 1000 pisteen rajapyykin runkosarja ja pudotuspelit huomioiden.

Happee ei halunnut kommentoida Kohoseen liittyviä asioita. Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Kohosen siirron toteutumisen edessä on vielä ainakin yksi sopimustekninen seikka.

Suomessa kaikkien aikojen salibandypelaajaksi tituleerattu Kohonen edusti viimeksi SPV:tä kaudella 2015-2016. Tuolloin Happee oli Kohoselle varteenotettava vaihtoehto.

Suomen maajoukkueessa Kohonen on pelannut yhteensä ottelua 185 ottelua tehoin ja on edustanut Suomea kymmenissä MM-kisoissa. Kohonen on ilmoittanut, että tavoittelee paikkaa Suomen MM-joukkueessa Prahan kisoihin 2018. Sentteri on kolminkertainen maailmanmestari, ja hänet on valittu viidesti maailman parhaaksi pelaajaksi.

HD:n uutinen
Innebandymagazinetin uutinen

20 comments

  1. Happee:lle jäämässä siirtomarkkinoiden mustapekka kouraan.

  2. Loisto uutinen. Samalla oven avauksella Pasi Kotilainen ja Vesa Pölkki ulos…

  3. Rahalla palkka? Tuskin pelaa seuraverkkarit+pari lapaa diilillä? Unihoc sponssaa?

  4. Ne kaverit ei lähe sieltä ees kulumalla. Omaa pikku seuraa on kiva pyörittää

  5. Vielä kun saisi Vesa Koirikiven mukaan. Jännää ettei kelvannut Faluniin.

  6. http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?aid=74520

    Tuossa tänään ilmestyneessä haastattelussa Kohonen itse sanoo että tiedot Happee-siirrosta eivät pidä paikkaansa. Etsii edelleen seuraa ensi kaudelle.

    Lähteenä koko väitteelle on yksi ainoa ruotsalaislehti (HD). Käsittämätöntä että HS:kin kirjoittaa jo asiasta näin hataroilla tiedoilla. Se on tää some.

  7. Tiedän:lle:lle : Hahahahha 😀 Näinhän se meneepi. Ketäs muita konkareita vielä kyytiin?

  8. Men enligt innebandylegenden själv är det felaktiga uppgifter som Helsingborgs Dagblad gått ut med.
    – Nej, det stämmer inte. Jag vet inte varifrån de uppgifterna kommer. Jag har inte kontakt med någon just nu, säger Kohonen till Innebandymagazinet.se

  9. Puhuisi mustasta pekasta, mutta jos miettii vaikka kun aikanaan Spv:n meni jo keväällä tieto siirrosta tuli. Eli uuden tilanteen edessä hän voi olla ja joutuu odottamaan sopimusta kauden alle? Varmasti keväälläkin olisi sopimus voinut tulla, jos ehdoista joustanut? Nyt katsellaan miten tässä käy.

  10. Hieno pelaaja ja mahtava ura, mutta onko tilanne todella niin ettei Mihulla ole muuta tulonlähdettä kuin sähly ja sen takia on pakko jatkaa?

  11. Mitä jos mika päräyttäisi ja menisi johonkin divari-/2div-joukkueeseen… muutamia joukkueita ihan mahdollisesti mukana tarjouskilpailussa

  12. No mitä täällä aiemmin lukenut kommentteja ja juttuja nii happeesta ei taida euroja Mikalle löytyä, enkä usko että sponsorirahoitusta niinkuin Perrin casessa. Eiköhän tää uutisoida kohta Happeenkin puolesta. Mukavaa kun Mika palaa Jkl!

  13. Katkera meno Seinäjoella….Nykyn pyynnöstä lassikkiin ei oteta ketään. Huippu joukkue, ikävää. Ovat paikkansa ansainneet jotka siellä pelaa ja omia junnuja tulee ovista ja ikkunoista!

  14. Katkera meno Seinäjoella….Nykyn pyynnöstä lassikkiin ei oteta ketään. Huippu joukkue, ikävää. Ovat paikkansa ansainneet jotka siellä pelaa ja omia junnuja tulee ovista ja ikkunoista!

  15. Tälläistä aiemmin ehdotin Josbaankin eli kokeneita pelaajia palaamaan sinne. Ei vielä ainakaan sieltä mitään kuulunut. Silloin laskeskelin että sielläkin aikanaan menestysvuosina pelanneet voisivat olla alle 40-vuotiaitakin. Mika Kohonen ja Happee nyt näyttää esimerkkiä tässä jos tämä toteutuu.

  16. edellinen osasi taas vitsin murjaista 😀
    Eiköhän koko Jyväskylä ja koko salibandyväki ole kiitollinen Mihun tuomista hetkistä tämänlajin parissa. Respectiä Mihulle paluusta kotikaupunkiin ja seuraan tod näk päättämään ura huipulla.
    O2 seuraa tähän nyt turha vetää keskusteluun. Uskon, että naapuriseura osaa kunnioittaa muiden tekemisiä.

  17. Peltaanko samaa peliä kuin JuntusMiika fudiksessa aikanaan?
    Ei sopparia ennen kautta, ei kiirettä, ”kyllä mut aina joku ottaa kun kausi alkaa ja huomaavat että Juntunen on vielä vapaana!”

  18. En tiedä mitä tarkoitit katkeruudella ”alatsomolle” nimim. Classicissa on tehty loistavaa työtä ja jokainen mestaruus täysin ansaittu.