Salo ja Lamminen jäävät pois Tshekin turnauksesta – Veikkola ja Kainulainen paikkaavat

Matias Veikkola nähdään Tshekin maajoukkueturnauksessa. Kuva: Mika Hilska

Matias Veikkola nähdään Tshekin maajoukkueturnauksessa. Kuva: Mika Hilska

Viikonloppuna kolmen maan turnaukseen Tshekin Pardubicessa osallistuvaan Suomen salibandymaajoukkueeseen on tullut kaksi viime hetken muutosta.

Hyökkääjä Nico Salo sekä puolustaja Janne Lamminen jäävät pois Tshekin-matkalta. Heidän tilalleen on kutsuttu Oilersin hyökkääjä Justus Kainulainen ja SPV:n puolustaja Matias Veikkola (kuvassa).

Pardubicen turnauksen jälkeen ohjelmassa on ennen MM-kisoja vielä EuroFloorball Tour -turnaus Uppsalassa 19. – 21. lokakuuta sekä viimeistelyleiri.

Suomi puolustaa joulukuussa Prahassa maailmanmestaruutta lyötyään Riian MM-finaalissa joulukuussa 2016 Ruotsin rangaistuslaukauskisassa. Kahden vuoden päästä ovat vuorossa MM2020-kisat Suomessa.

Suomen joukkue Pardubicen turnaukseen:

Maalivahdit: Eero Kosonen ja Lassi Toriseva.
Puolustajat: Jonne Junkkarinen, Lauri Stenfors, Ilari , Matias Veikkola ja Tatu Väänänen.
Hyökkääjät: Sami Johansson, Miko Kailiala, Justus Kainulainen, Valtteri Kainulainen, Lauri Kapanen, Peter Kotilainen, Jani Kukkola, Ville Lastikka, Jami Manninen, Jussi Piha, Joonas Pylsy, Eemeli Salin ja Krister Savonen.

Turnauksen otteluohjelma:

Pe 31.8. klo 17.00 Tshekki – Suomi
La 1.9. klo 14.00 Sveitsi – Suomi
Su 2.9. klo 14.30 Tshekki – Sveitsi

Teksti: Salibandyliitto

8 comments

  1. Talvitie on sen verran kova tekijä näissä, että siinä missä muista tarvitsee ilmoittaa kaikenmaailman sukunimet, niin hänestä pelkkä etunimi on aivan tarpeeksi.