Suomen mestari nähdään ensi kaudella Singaporen liigassa

Asser Jääskeläinen (oik.) pelaa ensi kaudella Singaporen liigassa. Kuva: Anssi Koskinen

Asser Jääskeläinen (oik.) pelaa ensi kaudella Singaporen liigassa. Kuva: Anssi Koskinen

Kansainvälinen Salibandyliitto IFF on vahvistanut puolustaja Asser Jääskeläisen siirron singaporelaisen Nhac Tre No. 1:n riveihin.

Jääskeläinen, 29, siirtyy joukkueeseen Suomen mestaruuden voittaneesta Classicista. Värikäs puolustaja on pelannut Salibandyliigassa yhteensä 261 ottelua ja kaikki Classicissa. Kaikkiaan 75 maalia ja 63 maalisyöttöä tehtaillut Jääskeläinen on juhlinut kahta Suomen mestaruutta, ja kahminut palkintokaappiinsa myös kolme SM-hopeaa sekä SM-pronssin.

Ulkomailla Jääskeläinen ei pelaa ensimmäistä kertaa, sillä hän edusti Sveitsin liigan Kloten-Bülach Jetsiä kaudella 2010-11 ja Ruotsin liigan Helsingborgia vuodet 2014-16. Jääskeläinen on pelannut urallaan 10 maaottelua.

Siirron taustalla piilee se, että Jääskeläinen toimii Classicin käynnistämässä Classic Floorball Academyssa maassa. Jääskeläinen kouluttaa paikallisia ja jakaa samalla valmennusoppeja.

9 comments

  1. Mikäköhän on Singaporen Salibandyliigan taso? Tietääkö kukaan, itsellä ei minkäänlaista aavistusta.

  2. Singaporen maajoukkue oli ilmeisesti Suomessa pelaamassa joskus, ehkä pari vuotta sitten. Omien sanojensa mukaan tasaisia pelejä tai peli 2. tai 3.divarin jengiä vastaan. Ja se yksi mj-pelaaja treenasi keväällä Classicin Akatemiassa. Mieluummin B:n kuin A:n tasoa – toki A oli Suomen ykkönen keväällä eli ihan kova mittari.

  3. Kiitos tiedosta. Kuinkakohan ylivoimainen Asser oikeen on Singaporessa?

  4. Nähty on ja taso on varmaan Suomen B junioreiden keskitasoa eli kuhan nyt pelaa kun siellä on.

  5. Suomen 3-4. Divari tasoa. Yksittäisiä hyviä pelaajia, mutta joukkueiden taktiikka osaaminen vajavaista. Asser voi varmasti auttaa siellä paljon. Pelaajia kouluissa tuhansia ja potentiaalia kehittymiseen on todella paljon.

  6. Kovaa on mennyt touhu Tampereella. Yksi iso virhe Champions Cupin finaalissa ja sinut siirretään Singaporen liigaan.

  7. Mä kanssa uskon tohon ylempään. Ei voi mitenkään olla että pelaaja haluisi lähteä vapaaehtoisesti ulkomaille, missä saattaa saada verkkareiden ja mailan lisäksi jotain palkkaa ja ehkä tehdä itselleen mielekästä duunia sählyn parissa.

  8. JEP, ovatko sarkasmi ja huumori sinulle täysin vieraita käsitteitä.